2777
2789

من با مادرش سه ساله قهرم به خاطر توهین ها و بی احترامی های این خانوم....🙄

خونه ی جدید خریده مادرشوهرم،هرچی به شوهرم گفتم خونه ی مامانت کجاست نگفت ؟

حتی بهش گفتم بیا از کوچه ی مامانت رد شیم قبول نکرد

خیلی برام عجیب بود

از اونجایی هم که اختلاف داریم ( زندگی میکنیم هنوز به طلاق نرسیدیم ولی خوب هست دیگه)

ترسیدم پیش خودم گفتم نکنه میخواد من آدرس مادرشو نداشته باشم برای مهریه فرار کنه خونه ی مادرش 😕😞

نظر شما چیه؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی قهری چرا پیگیرشون هستی منم بودم نمیگفتم ....

شما از اون دسته ادمهایی که رفت و امد نمیکنی ولی دورادور دوست داری آمارداشته باشی؟؟؟؟؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

(مدیریت قبل از بحران )

بنظرم کار درستی کردند

وقتی ارتباطی نیست کسب اطلاعات برای چی هست

مشکلتون با همسرتون حل کنید به جای این تفکرات منفی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وقتی قهری چرا پیگیرشون هستی منم بودم نمیگفتم ....شما از اون دسته ادمهایی که رفت و امد نمیکنی ولی دور ...

مادرشوهرم چه جوری آمار منو درمیاره همیشه خب من مثلا بدونم خونش کجاست چه اتفاقی میفته؟

والا مادرشوهرم هرروز زنگ میزنه به شوهرم که کجا رفتید ؟

مادرشوهرم چه جوری آمار منو درمیاره همیشه خب من مثلا بدونم خونش کجاست چه اتفاقی میفته؟والا مادرشوهرم ...

شما اگه عزت نفس داشتی اصلا یه بار هم نمیپرسیدی ، هرکجا که میخواد باشه ، مهم اینه ک خوششون باشه ....کاری هم ب تو نداشته باشن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
لج میکنه باهات بگو میخوام با مادرت آشتی کنم بریم خونشون ببین چجوری میبرههه

وای نه اصلا نمیخوام با مادرش آشتی کنم

میدونی چقدر بی دلیل زنگ میزد به مامانم بیا برو طلاق دخترتو بگیر

میدونی چه پولی از شوهر من بالا کشید شوهرم بیکار شد بعد رفت واسه دخترش طلا خرید😞

چقدر دعا طلسم که اومد خونم گذاشت که بماند

(مدیریت قبل از بحران )بنظرم کار درستی کردند وقتی ارتباطی نیست کسب اطلاعات برای چی هست مشکلتون با همس ...

خب چه جوریه شوهرم خونهی مادرپدرمن میاد خونه ی کل فامیلامون رو میدونه

من یه سوال پرسیدم همینجوری میگه نه...

میدونی این چیزا نیس هرروز ناهار میره خونه ی مادرش میخواد من نرم دم در خونه ی مادرش ببینم ماشینش اونجا پارکه متوجه نشم..

(مدیریت قبل از بحران )بنظرم کار درستی کردند وقتی ارتباطی نیست کسب اطلاعات برای چی هست مشکلتون با همس ...

متاسفانه مشکلات من با همسرم حل نمیشه

یه شوهر سرد و بی مسئولیت بچه ننه

چون پدرشوهرم جداشده از مادرشوهرم ،شوهرم نقش همسر داره برای مادرش 😞

کم حرف شکاک و یه مشکل اساسی دیگه که ترجیح میدم نگم

مرسی از راهنماییت عزیزم

خب چه جوریه شوهرم خونهی مادرپدرمن میاد خونه ی کل فامیلامون رو میدونه من یه سوال پرسیدم همینجوری میگه ...

همسرتون با پدر و مادر شما که قهر نیستند

و اینکه شاید پیش خودش فکر میکنه چون ارتباط شما و مادرش محدود و حذف شده این روند ادامه دار باشه جو آروم تری برقرار هست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب چه جوریه شوهرم خونهی مادرپدرمن میاد خونه ی کل فامیلامون رو میدونه من یه سوال پرسیدم همینجوری میگه ...

الکی عزیزم برا خودت دلیل نیار خودت میگی خونه پدر و مادرت میاد

آیا تو میخوای بری خونه مادر شوهرت؟

شما اگه عزت نفس داشتی اصلا یه بار هم نمیپرسیدی ، هرکجا که میخواد باشه ، مهم اینه ک خوششون باشه ....ک ...

آره خب غرورم که شکست خیییلی بهم برخورد نگفت اصلا بعد هفت سال زندگی با شوهرم خورد شدم بخدا

این همه من همه چیز خانوادمو بهش میگم 🥲