ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اسی منم همینم حتی نیم گرمم ندارم طلا، البته خورد خورد خریدم ها اما همشو فروختم حتی حلقه ازدواجم چون از اول عقدمون تا الان که دوتا بچه دارم خانواده شوهرم خودشونو کشیدن کنار و هیچ کمکی نکردن بهمون یه پسر 20 ساله خودش خرج عروسی و جهاز و همه رو داد،
خیلیارو میشناسم طلا یا ملک دارن ولی تو خرج روزانشون موندن الان
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
استاتر هنوزم دیر نیست عزیزم بیا تاپیک پس اندازو مدیریت مخارج ذهنت هم وسعت بده مطمبن باش درست میشه
خیلی مدیریت میکنم اسمش نمیشه گفت مدیریت خیلی قناعت میکنم.خیلی ساده ی ساده زندگی رو میگذرونم ولی انقد استرس زندگی دارم علایم ام اس گرفتم بدنم بی حس و سنگین میشه
خب پشتوانه شونه یه روزی بخوان میتونن طلا و ملک بفروشن ولی کسی که هیچی نداره چی رو میتونه بفروشه
این درسته
ولی طلاهم توکمد باشه باز لنگ بدیهیات زندگی باشی درده
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻