2777
2789
عنوان

از شوهرم پرسیدم دخترا تحریکت میکنن اشتباه کردم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 7417 بازدید | 182 پست

مثله این میمونه که به یه زن بگی تو از ناز و نوازش بدت میاد!؟ 

از اینکه حرفای عاشقانه بشنوی بدت میاد!؟ 

اونم بگه اره من متنفرم 

خب ثددرصد دروغ میگ 

برای این قضیه هم همینه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا با خودت چی فکر کردی که پرسیدی؟

حالا الان شوهرتم میگعت اره تحریک میشم

چه کاری برای بعدش از دستت برمیومد

اگر خودتون توی رابطه خودتون مشکلی ندارید چرا شوهرت باید حس جنسی به یه غریبه داشته باشه

با این حرفا حس می‌کنه اعتماد به نفس نداری

خب واقعا تو این مورد اعتماد بنفس ندارم 

باسنم متوسطه 

بعد شوهرمو خیلی علاقه نشون میده به باسن 

تازه به منم میگه خیلی بزرگه برات ولی حس میکنم الکی میگه 

همین سوالت رو از چت جی پی تی بپرس

شوهرت که نمیاد جواب واضح بهت بده اونم وقتی ممکنه تو ناراحت بشی

تعریفتون از تحریک رو هم مشخص کنید

😂بعدشم به اینچیزا فکر نکن دیوانه میشی 

تاحالا پسر بچه های کوچوووولو که با دیدن یه عکس کارتون دچار تحولات پایین تنه میشن رو دیدی؟😂اگه اینم برات تحریکه پس همه ی اقایون اگر سالم باشند و سطح تستسترونشون اوکی باشه همینند 

ولی اگه منظورت از تحریک ورای اینه که هیچ ..

این میشه ادم مریض و هیز

ببین یسری از سواللت به هرحال حوابشون یه چیزه چه طرفت دروغ بگه چه راست بگه یه جواب میشنوی، فقط الکی ذهنت درگیر میشه که راست گفت یا دروغ گفت

یه چیزایی رو ندونی و نفهمی اصلا بهتره برای خودت

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

اشتباه بزرگی کردی منم یه بار در مورد شخصی با همسرم صحبت کردم از اون موقع همش همسرم بهش نگاه میکرد .ک ...

منم همین اشتباهو کردم توجهش به یکی جلب کردم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

من اگه بپرسم شوهرم میگه آره 🤣

صادق بندع خدا😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻