2777
2789
عنوان

جاری مکار من

1397 بازدید | 44 پست

یه جاری دارم همسن مامانمه

برادر شوهرم هم همسن بابامه....برادر شوهرم خیییلی منو دوست داره مثل دختر خودش....اینا چند مدت یه بار سرزده از شهرستان میان خونمون...هر وقت غذا درس میکنم برادر شوهرم میفته به به و چهچه کردن...از اون ور جاریم یه مویی از تو غذام در میاره

من اصلاااااا سابقه نداره تو غذام مو باشه..یعنی تا حالا کسی ندیده

هر وقت این میاد باید مو پیدا کنه....امروز سرزده امدن

منم چلو گوشت درست کردم...از شدت استرس اشتهام بسته شد.. چه قدر هم  رعایت کردم موهامو بستم...موقع کشیدن غذا چشام چهار تا شد...خودم سر سفره از شدت استرس چیزی نخوردم....دیدم جاریم دوباره ادای کسی که مو تو غذاشو در آورد

بدنم یخ کرد از استرس

قسم میخورم هر بار فیلم در آورده که منو جلوی شوهرش بد کنه....من خیییلی دوسش داشتم از جلو چشمم افتاد....خیلی ناراحتم از دستش

آخه من جای دخترام

با دخترش رفیقم

به نظرتون به دخترش بگم

با خودش اصلا راحت نیستم 

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موهاتو یبار یه رنگ متفاوت با اون بزن ببین این دفعه چی میشه

اخه نشون نمیده یه جوری از خودگذشتگی از خودش نشان میده که نزاشتم کسی بفهمه

جاری منم ی بار همه از غذام تعریف دادن. سفره که جمع شد. بدو رفت تو دستشویی بعد اومد بیرون گفت بالا آوردم. رفتم تو دستشویی اصلأ بوی خاصی نمی‌آمد . کثافت . میخواست همه شک کنن نکنه غذا ی مشکلی داشته. خونه پدرمم یکی از فامیلامون هر بار می‌آمد ناخن پیدا میکرد

چجالب که هربار اینکارو میکنه مریضهبهش بگو نمیشه که هردفعه مو پیدامیشه و هردفعه هم فقط شما پیدا میکنی ...

باهاش راحت نیستم از اون آدماست که به زور حرف میزنه....

من باشم فقط قطع رابطه ،این خانم وجدان نداره،تو در هیچ صورتی نمی‌تونی از این برنده بشی،فردا تهمت های ...

امروز دستش برام رو شد..از سن و سالش خجالت نمی‌کشه من خاله صداش میزنم..سه تا عروساش از من بزرگترن