2777
2789
عنوان

جاری مکار من

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 44 پست
اسی جان یکی دو بار از جاریت و دستپختش تعریف کن با مهربونی. آروم میگیره.گناه داره. اینجوری به قضیه نگ ...

اتفاقا خودش خیلی کدبانو..فقط با شوهرش همیشه کنتاکن

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خودش خیلی کدبانو..فقط با شوهرش همیشه کنتاکن

پس قربونت حتما ازش تعریف کن. حالا که واقعا هم کدبانوعه، میتونی بدون دروغ گفتن ازش تعریف کنی. وقتی همسرش این بر ازت تعریف کرد، بگو خوشحالم از کسی مثل شما این حرفو میشنوم، با وجود همسر کدبانویی که دارین. واقعا غذاهاشون یکی از یکی خوشمزه‌تره.

باور کن دیگه مو توی غذات پیدا نمیشه 🤭😅

طفلکی لابد تو دلش میگه من که غذام خوبه چرا شوهرم انقدر تعریف نمیکنه؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
پس قربونت حتما ازش تعریف کن. حالا که واقعا هم کدبانوعه، میتونی بدون دروغ گفتن ازش تعریف کنی. وقتی هم ...

مرسی عزیزم

حتما اینکارو میکنم

ولی اون با شوهرش مشکل داره منو چرا خراب میکنه...به خدا اینقدر سخته مو میکشه بیرون از دهانش......آب میشم سر سفره 

سکته ناقص رد میکنم...کاش بدونه چه قدر.   برام سخته این حرکت..من جایی برم مو ببینم به روی خودم‌نمیارم...

مرسی عزیزمحتما اینکارو میکنمولی اون با شوهرش مشکل داره منو چرا خراب میکنه...به خدا اینقدر سخته مو می ...

کارش که خیلی زشته.

شما با این حرف، هم خانمی میکنی، هم مشکلت حل میشه ایشالا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عزیزم دستور چلوگوشت رو بمنم یادمیدی؟

من گوسفندی درست میکنم گوشت تازه.دوتا پیاز بزرگ نصف میکنم با گوشت و آب داغ فقط زرد چوبه میزنم اولای پخت کف گیری میکنم..نیم ساعت میزارم تو زود پز..پنج دقیقه آخر داخل دو تا لیمو عمانی با نمک و یه کم زعفران میزنم...عالی میشه..به خاطر اینکه آبش خوشرنگ باشه آب گوشت رو از صافی توری رد میکنم و پیازارو جدا میکنم....با برنج زعفرانی و روغن حیوانی

جآری تو دست شیطان از پشت بسته....منم قبول دارم کار برادر شوهرم اشتباه...آخه برادر شوهرم با جاریم همی ...

آره عزیزم همینطوره بعضی ها ذات خوبی ندارن، ولی شما بخاطر اینکه مدیون نباشی تا جایی که می تونی فاصله بگیر از برادر شوهرت، ما حتی اگر داداش داشته باشیم که هم خون هم باشیم وقتی زن می گیره باید حتی فاصله مون رو با برادرمون حفظ کنیم که مبادا زنش از توجه بیش از حدش نسبت به ما حس بدی پیدا کنه. شما نذار که خودت رو مدیون کنی تمام تلاشت رو برای حفظ زندگی خودت داشته باش و هرچقدر هم برادر شوهرت و همسرش باهم دعوا دارن نذار که کوچکترین بحثشون سر شما باشه. 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...