2777
2789
عنوان

آمادگی برای آزمون تیزهوشان نهم

270 بازدید | 10 پست

سلام

دختر من کلاس نهم هست کلا برای ازمون نمونه دولتی تیزهوشان تردید داشت که بخواد شرکت کنه اما الان که حدود دو ماه و نیم وقت هست تا آزمون گفت که میخواد شرکت کنه

سوالم اینه تو اطرافیان دیدین کسی تو این ندت زمانی بتونه اماده و قبول بشه

و دیگه اینکه آموزشگاه ها کلاس های فشرده دارن برای این دوماه و نیم یا نمیشه دیگه؟

عزیزم دوماه و نیم وقت نیست که.

دو ماااااه و نیمممم

عزیزی تو یک ماه خوند و قبول شد

کلاس ملاسم نمیخواد بزاری

هوش کمپلکس ۳۱ استان آی کیو ازمونای سالای گذشته خیلی سبز تیزهوشان علوم و ریاضی 

همشو نزدم مهم نیست فقط چهار تای اولو بزنه

زیاد بهش فشار نیارید پس فردا قبول شد و راضی نبود میگه شما مجبورم کردید.. بذار خودش بخونه

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

عزیزم دوماه و نیم وقت نیست که.دو ماااااه و نیممممعزیزی تو یک ماه خوند و قبول شدکلاس ملاسم نمیخواد بز ...

خودش خواست که شرکت کنه

ماهم گفتیم هر چی خواستی در اختیارت میزاریم کتاب باشه یا کلاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ۴۰روز خوندن قبول شدم 

تازه دوران کرونا بود و نهم کاملا غیر حضوری بودیم و هیچی از نهم نخونده بودم 

به امتحانامون هم خورد یک ماه 

اره میشه تازه ازمونمو خیلی هم خوب دادم

هیچ کلاسی هم نرفتم 

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

کتاب چی خوندی ؟فقط کتاب درسی؟

کتاب درسی رو خیلی خوب خوندم 

کتاب های سه سطحی 

درسایی که ضریب بیشتری داره رو بیشتر کار کردم

کتاب ۱۵۰۰تیزهوشان 

همین!

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

عزیزم از اینایی که گفتی کدوم خیلی بدرد بخورتره ،

حدود سه سال پیش خوندمشون اون موقع نمونه از تیزهوشان جدا بود

تو تیزهوشان ازمون هوش داشت و عمومی و دروس تخصصی

آیکیو خیلی بدرد خورد با هوش کمپلکس

ولی برای نمونه که هوش نداشت، ۳۱ استان به شدت به درد بخور بود

الان شنیدم ادغام شده درسته؟ همون ایکیو فکر کنم بهتر باشه

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

سلام عزیزم

هوش کمپلکس خوبه ولی نه اینکه فکر کنی همرو میتونه پاسخ بده.در کنارش کتاب ای تی هم میتونه مکملش باشه

برای ریاضی و علوم هم اگر خاستی درخاست دوستی بده بگم چه کتاب هایی خوبه

ولی قبل از خرید کتاب و هزینه کردن و اینها بنظرم با یک مشاور مشورت کن.چون وقت کمی مونده باید گزینشی درس بخونه و مطالبی که پر تکرار تر هستش رو فقط بخونه

ازمون شبیه ساز بده

هوش هارو بخونه

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....