2777
2789

من واقعاً دوسش داشتم

درسته پشت دونه دونه کامنت ها غم بزرگی وجود داشت

درسته دلگیر بود

درسته دلتنگم کرد

ولی قبول کنیم این آخرین ها جزیی از زندگیمونه

باید قدر بدونیم

باید مراقب همدیگه باشیم

باید مهربونتر باشیم ، با خودمون ، با خانواده ، با همهء دنیا

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا شده بوده؟؟

نمیدونم

من تا صفحه 86-87پیش رفتم

از دیشب تیکه تیکه خودندم ازش

دلم گرفت

گریه کردم

ولی گاهی لازمه

حیف بود تعطیل بشه

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

نخوندماصلا وارد نشدم بخاطر انرژی منفیشاگر دعوا نشده احتمالا بخاطر تلخیش

نوع نگاه ها متفاوته

ب نظر من در عین حالی ک تلخ و دلگیر بود ، پیام مهمی داشت

قدر داشته هامون رو بیشتر بدونیم

من روحیم حساسه تاپیکشو نرفتم ببینمولی کاش هیچکی حسرت چیزی رو دلش نمونه

غم و شادی در کنار هم معنا پیدا می‌کن

من نخوندمش اصلا چون روحیه ام نمیکشه ولی نمیدونم چرا تعطیل شد اخه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من خوندم حالم خیلی بدشدباهمش اشک ریختم وداغون شدم

منم با خیلی کامنت ها گریه کردم