با عروسی که مرتب گوشی برادرمو چک میکنه چکار کنیم .مدام دستشه بالا پایین میکنه .میره تو پیوی ها میشینه میخونه !!یه پیام خصوصی نمیتونیم بفرستیم برادرمون.اونم از بس بحث کرده باهاش کلا بی خیال شده ول کرده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کار مهمی داشتی تلفنی تماس بگیر، پیامم خواستی بفزستی تو تل بفرست بعدش پاک کن، هیچ وقت پیامک نده، این اخلاقش رو هم کاری نمی تونی بکنی چون یا آدم شکاکی هست یا فضول
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
یعنی واقعا براتون اینقدر سخته بفهمین بعضی چیزها خصوصی بین دو تا آدمه؟؟؟ شاید دلش نخواد مشکلات خانوادگی رو زنش یا شوهرش بدونه فهمیدنش اینقدر سخت نیست والا
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…