2777
2789
عنوان

عروس تحفه

2370 بازدید | 119 پست

با عروسی که مرتب گوشی برادرمو چک میکنه چکار کنیم .مدام دستشه بالا پایین میکنه .میره تو پیوی ها میشینه میخونه !!یه پیام خصوصی نمیتونیم بفرستیم برادرمون.اونم از بس بحث کرده باهاش کلا بی خیال شده ول کرده.

یه اخلاقای نوبری داره اصلا 

به تو چه 😐بکش بیرون سرتو از زندگی مردم 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار مهمی داشتی تلفنی تماس بگیر، پیامم خواستی بفزستی تو تل بفرست بعدش پاک کن، هیچ وقت پیامک نده، این اخلاقش رو هم کاری نمی تونی بکنی چون یا آدم شکاکی هست یا فضول

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

عروس ماهم همینه

پیام میدیم به داییم اون جواب میده

بعدا گندش در میاد داییم اصلا پیامایی که ما میدادیم رو ندیده

یعنی حتییی به شوهرش نگفته خواهرزاده..خواهرت و...پیام دادن بهت 

همینجوری خودش جواب میده

دیگه ببین خودت خودتو لو دادی

ببین چیا بهش میگی نمیخوای زنش بفهمه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان میام میگن فتنه نشو زندگیشونو خراب نکن🫤

آخه واقن یوقتایی آدم حرف شخصی داره با خواهر برادرش

برا خودم بارها پیش اومده ک خواهرم یا برادرم پیامی بهم دادن ک اصلن دوس نداشتم همسرم ببینه

فعلا ک تو خواهر شوهر تحفه ای هستی اون حداقل پیوی شوهرشو چک می‌کنه ولی تو داری ت زندگیش فضولی میکنی

چه فضولی 

حریم خصوصی میدونید چیه ؟؟

میگم تمام پیوی ها رو چک میکنه !!!

چرا عزیزم شریک زندگیتان چزا یچیزاییو نباید بدونه؟

یعنی واقعا براتون اینقدر سخته بفهمین بعضی چیزها خصوصی بین دو تا آدمه؟؟؟ شاید دلش نخواد مشکلات خانوادگی رو زنش یا شوهرش بدونه فهمیدنش اینقدر سخت نیست والا

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

والا شوهر من ک مشکلی با چک کردنم نداره

خوشحالم مردی رو انتخاب کردم پشتم هست اجازه نمیده خانوادش دخالت کنن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس