2777
2789
عنوان

عروس تحفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزنید پیام ندید شما نمیتونی روند زندگی اونا رو تغییر بدی مگ این ک برادرت بدهتو کوچیک ترین دخالت ...

شدم دیگه 

ولی تقصیر من نیست .تقصیر فرهنگ پایین ایشونه .اخه این دیگه خیلی واضحه .یکاره گوشی رو برداری تفریحت این باشه بری پی وی خانواده‌شوهرت رو بخونی.حالا میگم هزار تا کار اینجوری دیگه ام میکنه که اینجا جاش نیست بگم .یه سادیسیمی کامل .

والا.من اصلا به حریم خصوصی دو طرفه اعتقاد کامل دارم .بعدم یه مدت بخاطر کار و یه مسایل تجاری با برادر ...

حق دارین شاید اصلا دلتون نخواد اون چیزی بدونه

ولی بنظرم چیزی نگید بهش چون شما آدم بده میشی

بله چون تقریبا همسن خودمه و تک پسرم هست خیلی برامون عزیزه و صمیمی هستیم ولی این موضوع واقعا ربطی ندا ...

خواهر شوهر بازی درنیار عزیزم دایی اونقدرام مهم نیست داییا وقتی زن میگیرن کلا از همه جدامیشن طبیعیه که مثل قبل نباشن

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

هیچی سرت رو از ماتحت زندگیشون بکش بیرون دیگه راحت میشی لذت هم میبری تاپیک هم نیاز نیست بابتش بزنیزن ...

بلد نیستی حرف بزنی 

بلد نیستی حرف نزنی ؟

به نظرم کوچکتر از اونی که معنی حریم خصوصی تو فهمت باشه .برو بیرون 

اون که شوهرشه 

خب چک کنه مگه چه چیز پنهانی دارید چون اون عروس هم جزو خانوادتون است.

درضمن شما الان فضولی کردین بیشتر تو زندگیشون 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
اون که شوهرشه خب چک کنه مگه چه چیز پنهانی دارید چون اون عروس هم جزو خانوادتون است.درضمن شما الان فضو ...

من از شما نظر نخواستم .تاپیک رو باز کردم به نی نی بار پیام‌بدم .

هر کسی تو خانوادش قوانینی داره تو خانواده ما هم تا به حال احدی رو ندیدیم گوشی شوهرشو چک کنه و این کار واقعا زشته .ولی در خانواده هر کی هر کی ایشون ظاهرا این به امر عادیه!! چک کردن ایرادی نداره تا وقتی نری تک تک پی وی ها رو بخونی و بشینی داستان بسازی