2777
2789
عنوان

عروس تحفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 119 پست
چه فضولی حریم خصوصی میدونید چیه ؟؟میگم تمام پیوی ها رو چک میکنه !!!

عزیزم کاری ندارم در هر صورت چ چک بکنه چ نکنه داداشت هر چیز شخصیو وای همسرش تعریف می‌کنه مردا اینجورین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا براتون اینقدر سخته بفهمین بعضی چیزها خصوصی بین دو تا آدمه؟؟؟ شاید دلش نخواد مشکلات خانواد ...

عزیزم اینا اختمالا خودشون از اون مدل عروسان 

بارها شده اینجا طرف میگه شوهرم خواب بود رفتم برداشتم .این خانم جلو همه مااا این کارو میکنه.عادتشه  

خب شوهرش بهش چیزی نمیگه میبینی ک

حتما خصوصیه اگر هم نگفته . به زندگی شون مربوط باشه حتما میگه .ولی یوقتی منو برادرم داریم راجع به یه چیز شخصی حرف میزنیم اصلا درد دل میکنیم .چه ربطی به ایشون داره .فهمش خیلی سادست .حق نداره چک کنه .این یه مرضه 

عزیزم اینا اختمالا خودشون از اون مدل عروسان بارها شده اینجا طرف میگه شوهرم خواب بود رفتم برداشتم .ای ...

عزیزم ینی چی احتمالا خودشون اینجورن من بنظرم زن و شوهر رفیق همن مگ آدم از شوهرش می‌ترسه ک وقتی خوابه بره گوشیو چک کنه یا شک دارع بهش ک اینکارو کنه 

مطمعن باش عروستون جهت سرگرمی اینکارو می‌کنه وگرنه اگه شک داش یا ترس بود همون  شب چکش میکرد 

شما میتونی اگه صحبتت خصوصیه زمانی با داداشت مطرحش کنی که خونه نیست و سرکاره و بعدم ازش بخوای چتتون رو حذف کنه

خانمش دوس داره اینکارو بکنه و شاید از جانب شما احساس خطرکرده که حساس شده و چک میکنه

در هر صورت اگه این کارش ناراحتتون میکنه مشکل شماست نه ایشون