2777
2789
عنوان

خاک بر سرم کنن

560 بازدید | 17 پست

من تقریبا هر روز به مامانم سر میزنم پریشب سر یک موضوع با هم بحث کردیم و قهر کردیم دیروز نرفنم خونشون امروز خودش زنگ زده میگه چرا دیروز نیومدی بهت عادت کردم 

الهی بمیرم

هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید  

آخي منم يه بارلج كردم نرفتم بابام شبش زنگ زد گفت چرانيومدي اينجا دلم سوخت برامامانم چون فهميدم مامانم بهش گفته زنك بزن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی گناه داره دلش رو نشکن هر چند بی تقصیر باشی 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دورازجون امروزبرو به روخودتم نياراتفاقي افتاده

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بیاین قدر عزیزترین ادمایی که همیشه هوامونو دارن بیشتر بدونیم پدر و نادر انشالله که سایشون همیشه بالا سرمون باشه کسایین که محبتشون بی شیله پیلست....

الانم اشکال نداره پاشو برو از دلش دربیار.