2777
2789
عنوان

خانومای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 50 پست
بچه های اوتیسم و ADHD انرژی روحی و جسمی زیادی می گیره مادراشون هم توقع بالا دارن

واقعا خداقوت... من که کارم به مراتب ساده تره خسته میشم... ولی قطعا انرژی و دعای خیر اون خانواده پشتوانه شماست... ببین با چی دلت خوشه با اون به خودت انگیزه بده... با موسیقی با ورزش و...

من معلم مقطع دبیرستانم

نه راضی نیستم، یعنی چجوری بگم این شغل انگار برای من مناسب نیست

با اینکه خوب تدریس میکنم ولی همیشه استرس دارم

خسته شدم

نمیتونم سر موقع به کارهام برای مدرسه برسم و مثلا شب تا صبح بیدار میمونم تا کارهای مدرسه رو انجام بدم

دلم یه کار عملی تر میخواست، که مطالعه و حفظ کردن و تدریس و فهموندن نداشته باشه

وقتی میبینم بعضی دوستام عاشق کار معلمی هستند غبطه میخورم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خداقوت... من که کارم به مراتب ساده تره خسته میشم... ولی قطعا انرژی و دعای خیر اون خانواده پشتو ...

خانواده ها توقع زیاد از توان بچه دارن

و اینجوری میشه که ما خسته و اونا ناراضی

من معلم مقطع دبیرستانمنه راضی نیستم، یعنی چجوری بگم این شغل انگار برای من مناسب نیستبا اینکه خوب تدر ...

شما با بدسنی هم کار می‌کنی خیلی سن پراز هیجان و رفتار غلط

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
هرکاری پشتش عشق نباشه خسته کننده میشه

بله

من هیچوقت عاشق معلمی نبودم ، رشته ام تجربی بود، کارهای عملی دوست داشتم، یه سال کنکور تجربی دادم و قبول نشدم و بعد رفتم انسانی و همون سال دبیری آوردم،سال ۹۸

ولی دوستام رشته شون از اول انسانی بود و از همون سال اول دبیرستان دنبال معلمی بودن

من تمام دوره دانشگاه شاید ۳ بار استوری از دانشگاهمون گذاشتم، ولی میبنم که مثلا بقیه خیلی بیشتر استوری میزارن و خیلی کارشون رو دوست دارن، یا از مدرسه دوستام مدام استوری میزارن ولی من نه....

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

عههه شماهم آموزش پرورش استثنایی هستین؟منم معلم بچه ها اتیسممولی برنامه ریزی میکنم که به کارام برسم

خدا کمک کنه قوت بده بهتون..

عههه شماهم آموزش پرورش استثنایی هستین؟منم معلم بچه ها اتیسممولی برنامه ریزی میکنم که به کارام برسم

نه من مرکز توانبخشی هستم

خداخیرت بده بهم بگو با بچه سطح سه اوتیسم بی قرار هست چطور کار میکنی؟چیکار میکنی گریه نکنه و راحت بشینه سر آموزش

بخاطر مشکل مالی مجبور شدم دومی را برمشرایط بهتر شه دیگه همون شغل اصلیم را ادامه میدم

عزیزم حق داری خیلی سخته.من کارم ازصبح تا ۲ ونیم میام خونه له هستم..اما با برنامه ریزی جمع ش میکنم

نه من مرکز توانبخشی هستمخداخیرت بده بهم بگو با بچه سطح سه اوتیسم بی قرار هست چطور کار میکنی؟چیکار می ...

مهم ترین چیز داروی به موقع است

بعضی خانواده ها میگن ضرر داره و دارو نمیدن الکی به معلم میگن دارو دادیم

ولی تو کلاس مشخصه بچه بیقراره دارو نخورده 

برای آموزش هم نمیشه یهویی اموزش داد بهشون ببین اتیسم ها رفتار کلیشه ای دارن مثلا یه سطل آجر بازی بریز روی میزش دونه دونه بردار بزار تو سطل اونم این کارو بکنه اینطوری یه مدتی پشت میز میشینه و عادت میکنه

پشت میز باهاش بازی کن و کارایی که دوس دازه انجام بده بتونه بشینه و عادت کنه به نشستن بعذ آموزشو شروع کن

اگر هم این روشا جواب نداد یه میز بزار روبروش که نتونه از جاش پاشه بره اونور خودت بشین روبروش و باهاش کار کن