2777
2789
عنوان

قرص برا قطع سریع پریود

129 بازدید | 21 پست

من الان حدود ۲۳ روزه پریودم و ۱۶ روزه خیلی شدیده قرص چی بخورم سریع تموم شه روشای خانگی بیشتریا رو امتحان کردم تایپیک قبلم هست قطع نشد که نشد قرصم منافیک اسید دو تا بسته خوردم کم شده قطع نشده جوونم هستم نمیخوام قرصی باشه عوارض بد بزاره همینجوری هورمونام بهم ریختس بدترش نکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ویزیت آنلاین رزرو کن با اسنپ..

معمولا اولین بار باشه کد تخفیف میده و هزینه‌اش خیلی کم میشه

راهنماییت میکنن و اگه لازم باشه دارو تجویز میکنن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چه خبره عزیزم برو حتما دکتر زنان 

شاید مشکلی برات پیش اومده خدایی نکرده

قرص ترانسید خوبه خونریزی کمتر میکنه ولی نمیدونم خونریزی کلا قطع میکنه یا نه

ولی برو دکتر معاینه کنه و سونو و آزمایش بده

کاربری دست ۳ نفر است 

ویزیت آنلاین رزرو کن با اسنپ..معمولا اولین بار باشه کد تخفیف میده و هزینه‌اش خیلی کم میشهراهنماییت م ...

یکی از فامیل پرستاره از دکتر پرسیده گفت منافیک اسید بخوره سه روزه قطع میشه الان من دو بسته رو خوردم قطع نشده فقط کمتر شده 

یکی از فامیل پرستاره از دکتر پرسیده گفت منافیک اسید بخوره سه روزه قطع میشه الان من دو بسته رو خوردم ...

اون برای کم کردن خوبه ن قطع کردن

اونم تو طول دوره ن وقتیکه طولانی شده و قطعا ی دلیلی داره گلم

شاید فیبروم دارید یا کیست داشتید ترکیده یا اختلال هورمونهاست

بهرحال باید قرص ضدبارداری مصرف کنید تا قطع بشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

میخوام ال دی بگیرم ولی میگن قطع کنی دوباره شروع میشه

باتوجه به اینکه سنت کمه باید بری دکتر سونو بدی ازمایش بدی علتش معلوم بشه 

قرص ال دی هم تا تقریبا بیست و هشت(هرچندتا تو بسته هست) روزی یه عدد میخوری بعد قطع اون پریود میشی