2777
2789
عنوان

جاریم چندماهه حتی هواگرمم باشه ازاین کمربندشتری ها هس میبنده کمرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 100 پست
اره سوال منم بیشتر دراین باره بود چون جاریم پریودی خیلی سبکی داره ولی من برعکس..پرسیدم ببینم بخاطر ک ...

من برای سردی رحم شال بافتی مییستم چون رحمم سرد شده پریودیم کوتاه شده

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درک میکنم اسی شما از سر کنجکاوی پرسیدی اگه خوبه خودتم ببندی هی میگن فضولی فلان بهمان.دیگه بی ادبی ...

اره والا پشیمون میکنن آدمو...من خودم هم تنبلی وهم پریودی سنگین دارم کاش اگه کسی بسته یا تاثیر داشته بیادبگه

میگم چ‌کمربند یا گنی بگیرم برا لاغری شکم و پهلو واقعا حواب بده البته پهلو ندارم شکم دارم زیادم غذا نمیخورم ولی دوتا زایمان پشت هم داشتم شکم اوردم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

شکمش اخه لاغره

شکم بندها که از جنس پشم شتر هست (مغازه دار می گفت) جنسش طوری نیست زیرش عرق کنی ولی پهلوها رو گرم نگه می داره

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

شکمش اخه لاغره

بچه نداره؟

برای گرم کردن تخمدان ها گن میبندن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.