2777
2789
عنوان

جاریم چندماهه حتی هواگرمم باشه ازاین کمربندشتری ها هس میبنده کمرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 100 پست

منم یک مدت می بستم کمرم بی هیچ دلیلی خیلی درد داشت  البته نوع طبی .بعد ش مادرشوهرم اعتراف کرد ماهمه فکر میکردیم حامله هستی به ما نمیگی،، من درد می‌کشیدم اونا فکر الکی میکردند شماهم چیزی نگو  حتما دلیلی داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش این بود که گفتی جاریم موذیه

منظورم از موذی این بود که اگه به این علتم ببنده بهت نمیگه که تونکنی...من چون خودم اینطوریم که اگه کاری بکنم روم تاثیر داشته باشه میگم من اینکارو کردم خوب شدم که دونفرم خوب شن.ولی این موذیه چندباری پیش اومده اونیکی جاریم مثلا نظرشو پرسیده بهش جوابی داده ولی بعدرفتنش پیش من خندیده وگفته اون زشته رو گفتم بزار بره بخره بخندیم بهش

وای خدا کنه تا اخر ندونی جاریت چرا کمربند میبست ،بمونی تو خماری

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خدا شفا بده منم کیستم روی روده است خیلی سرما اذیتم میکنه

عزیزم انشاالله خدا شماروهم شفابده .دراولین فرصت عملش کن تا بدتر نشده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

حتما مشکلی داره. بی دلیل نیست. شما هم بهتره وارد حریم شخصیش نشی. ببخشید اما فضول نکنی بهتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من خودم رحمم سرده پریودی خیلی اذیت میشم.ولی جاریم پریودی راحتی داری.کنجکاوشدم ببینم ازاونه یا نه؟که ...

برا رحم سرد هرروز یک لیوان دمکرده نعنا خشک بخور، به غیر از دوران پریود، هرروز بخور، جواب نگرفتی بیا اینجا فحش بارونم کن

برا رحم سرد هرروز یک لیوان دمکرده نعنا خشک بخور، به غیر از دوران پریود، هرروز بخور، جواب نگرفتی بیا ...

برا بارداری خوبه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

برااینگه پسر دار شه تاج تخت پدر شوهرتو بدن به این کمر بند ارثی مادر شوهرتو بهش دادن برااین نمیگه اخه مادر ولیعهده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا،ماهم داریم از این فضولا ،گاهی میگم از دست این فضولا که میان خونه ادم چیزی که نمیخوای ببینن یا بدونن باید بزاری تو جورابت

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷