2777
2789
عنوان

جاریم چندماهه حتی هواگرمم باشه ازاین کمربندشتری ها هس میبنده کمرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 100 پست

شوهر منم ۳۶۵ روز سال از همین کمربند شنری ها دور کمرشه عادا کرده و چون کمر درد میگیره دردشو خوب میکنه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی کمدبند ببنده چیکار به زندگی تو داره که میگی موذیه 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

ای بابا شما چرا ازکاه کوه میسازید...مطمئن باش اگه بفهمم خدایی نکرده دیسک داره ازخودش بیشتر ناراحت می ...

چرا به جاریت میگی موذی ،اصلا لعنت دلسوزانه نبود فقط فضولی ازش فهمیده می شد ،حالا ناراحت میشی که چرا بهت میگن فضولی

فکر کن من اون جاری فضوله هستم. البته مزاح کردم . میشه بپرسم مشکلت چیه . من اندومتریوزم لگنم رو باید ...

مشکلم از وقتی شروع شد که عمل تو قسمت گوارش  و قسمت ناف داشتم و بعد از اون دائم معده و روده و کلیه و حتی گوشت های شکمم درد میکنه ....جدیدا فهمیدم مشکل خودایمنی دارم و این بیماری بخاطر تیروئید هاشیموتو و اونه😭

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ای بابا شما چرا ازکاه کوه میسازید...مطمئن باش اگه بفهمم خدایی نکرده دیسک داره ازخودش بیشتر ناراحت می ...

من درک میکنم اسی شما از سر کنجکاوی پرسیدی اگه خوبه خودتم ببندی هی میگن فضولی فلان بهمان.دیگه بی ادبی رو به نهایتش رسوندن جرات نمیکنی سوال بپرسی🙄

اره منم تو ی فروشگاه دیدم برام سوال شد اینا چیه بعد متوجه شدم کمربنده از جنس پشم شتر ولیی دیگه پیگیر نشدم یااز مامانم نپرسیدم واسه چی خوبه و اینا .

اگه خوبه منم برم بخرم ببندم چون مامانم میگه تو پریودی یااصلا کلا شکم و رحمتو گرم مگهدار.

برعکسس من به شدت گرماییام و تو خونه دائم شلوارک. و دامن کوتاه

من خودم رحمم سرده پریودی خیلی اذیت میشم.ولی جاریم پریودی راحتی داری.کنجکاوشدم ببینم ازاونه یا نه؟که ...

خداروشکر که پشیمون شدی. من همیشه میگم جواب آدم فضول و بی رو دربایستی بذار تو کاسه ش تا دفعه بعد جرات نکنه توکارکسی فضولی کنه

اگه واقعا برا کیست خوبه ما هم ببندیم

اره سوال منم بیشتر دراین باره بود چون جاریم پریودی خیلی سبکی داره ولی من برعکس..پرسیدم ببینم بخاطر کمربنده که اینجا متاسفانه حمله کردن فضولی و فلان

حالا مودبانه تر هم میتونستید جواب بدید بنده خدا یه سوال پرسید یه نفر بی احترامی کرد بقیه هم پشت سرش شروع کردن رگباری چیز بگن سوال و کنجکاوی برای همه ما پیش میاد هرکی میگه نه دروغ گو هست

به کمربند بقیه هم کار دارید؟😐

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
شما موذی تری که اومدی تحقیق

🤣🤣

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن