2777
2789
عنوان

جاریم چندماهه حتی هواگرمم باشه ازاین کمربندشتری ها هس میبنده کمرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2828 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون جاریتم......عزیزم بذار بهت بگم حالم خوب نیست دائم تو شکمم و پهلوهام یه دردهایی دارم که با هوای سرد بدتر میشه مجبورم گرم نگهش دارم....انگار یخ را میچسبونن به بدنم سست میشه تا گرم نشه هم خوب نمیشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
تا کمربند کمر جاری هم کار دارین؟؟ فضولی تا چه حد؟؟ حتما میخای کشف کنی ببینی خدای نکرده دیسک کمر ندار ...

ای بابا شما چرا ازکاه کوه میسازید...مطمئن باش اگه بفهمم خدایی نکرده دیسک داره ازخودش بیشتر ناراحت میشم...کنجکاو شدم ببینم کسی میدونه چرا و کسی بسته ببینم برای رحم اثر داره یانه

مامان منم همیشه میبنده ، فتق ناف داره باید عمل کنه، تا. دو ماه دیگه نمیتونه عمل کنه مجبوره تو این هوای گرم ببنده ، حتی حموم هم میره بسته هست ، فقط اندازه یک دقیقه بازش میکنه ، اگه نبنده حالت تهوع میشه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

کمر درد داره حتما ،مادر من به خاطر دیسک مدام میبندن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
برا لاغری شکم پهلو هست منم بستم خیلی سایز کم کردم

ازهمون کرم رنگا؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من همون جاریتم......عزیزم بذار بهت بگم حالم خوب نیست دائم تو شکمم و پهلوهام یه دردهایی دارم که با هو ...

فکر کن من اون جاری فضوله هستم. البته مزاح کردم . میشه بپرسم مشکلت چیه . من اندومتریوزم لگنم رو باید گرم نگه دارم دلم میخواد رو بخاری بشینم 

مامان منم همیشه میبنده ، فتق ناف داره باید عمل کنه، تا. دو ماه دیگه نمیتونه عمل کنه مجبوره تو این هو ...

من خودم رحمم سرده پریودی خیلی اذیت میشم.ولی جاریم پریودی راحتی داری.کنجکاوشدم ببینم ازاونه یا نه؟که اینجا ادمو پشیمون کردن از سوالش