2777
2789

آبرومند گرفت. ((بدون کمد))

برای فرزند اول.

لطفا خانم هایی ک نهایت شش ماه پیش سیسمونی اینا گرفتن بیان نظر بدن.

نه اون چیزی ک تو ذهنتونه.

آره چرا که نه 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس طبق سطح زندگی خودش بهت جواب میده

تو لوازم مورد نیازتو بنویس

برو تو دیجی کالا یا حضوری برو یه مغازه قیمت بپرس

ببین چقدر میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

میشه

من خودم دارم میگیرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اره اگر از خیلی چیزا بزنی

فقط چند دست لباس برداری

شیشه شیر پستونک و کیف و اینام جنس بالا نگیری

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بله ک میشه چرا نشه 

اینایی ک میگن نمیشه و کمه همه چیز رو مارک میخان یا ب تعداد زیاد 

من خودم کل سیسمونی رو شاید با ۱۵ تومن خریده باشم خیلی هم شیک و قشنگ بود

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

اگه یه سری چیزا رو نخری میشه ،به نظرم فعلا یه گهواره ارزونم هست،تشک و پتو،تشت و سطل نمیخواد ست بگیری،کالسکه برا راحتی خودت تازه میتونیم فعلا نگیری تا چند ماه دیگه،چند دست لباس .صندلی ماشین ،صندلی غذا و رورویک و اینارو فعلا نخر واجب نیستن‌.

عزیزدلم من با ۲۶ تومن

هم کمد شو گرفتم

هم سیسمونی شو از ناخن گیر بگیر تا لباس دوسالگی شو

مارک نبود ها

ولی چیکو گرفتم

نه کمدش بده

نه لباس هاش بد بود

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

با نصف اینم میشه خیلی چیزای عالی بگیری

حتما مگه باید مهمون دعوت کنی و  وسایلو نشون بدی

دو تا دست لباس نوزادی بگیر

شامپو بگیر و سایل بهداشتی بگیر