بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه نهایت پول نداشت تا الان که اومده توی دستش. الان ۲۰۰ تومن داره . بچه ها به نظرتون حق اینه برای پی اندازش طلای آب شده بخره یا برای من طلا بخره؟ البته اینو بگم من خودم شاغلم ک برای خودمم طلا میخرم ماه قبل هم ۱۰۰ تومن بهم داد گذاشتم رو پول طلاهام برای خودم خریدم . لطفا کمکم کنید خواهرانه
منم سرویس طلام فروختم ماشین گرفت هیچوقتم پس نداد. منم بعد اون یواشکی طلا میخرم جمع میکنم . چون لیاقت نداشت باهاش رو باشم. اینم بگم سرویس برام خودشم نخریده بود دلم نسوزه خودم کار کرده بودم خریده بودم
منم سرویس طلام فروختم ماشین گرفت هیچوقتم پس نداد. منم بعد اون یواشکی طلا میخرم جمع میکنم . چون لیاقت ...
خب الان موقعیتی پیش اومده که من ۲۰۰ تومن از طلاهامو برگردونم . از نظر قدرت مالی خودمم مستقل هستم ولیییی خیلی زورم میاد قدرمو ندونست . میخوام بهش بگم باید این پولو برای من طلا بخری در کل اگه ۲۰۰ تومن رو بده میشه ۳۳۰ تومن پول بهم داده چون از قبل یه بار ۱۰۰ تومن یه بارم ۳۰ تومن داد . ۳۳۰ نهایت بشه ۳۰ گرم طلا . ۷۰ گرمس هم پیش کش
باهم لج کنید ماشین رو تنها که استفاده نمیکنه برای شمام هست طلا هم گرفتی دست دوم بگیر دعوا نکن باهاش ...
خب منم رو همین روال پیش میرفتم تا دیشب ده تومن کم داشتم گفت برو قرض بگیر !!! فقط واسه ده تومن . من قسم میخورم الان ۱۵۰ تومن تو حسابشه ۲۰۰ تومنم فرار براش بریزن