2777
2789
عنوان

دعوای شدیدی با خواهر شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4157 بازدید | 117 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه برای خرد کردنش به یه آقا گفته بودیم بیاد و اون همرو انجام داد؟! ۱ تومن برای اون گرفت یعنی ...

قبلش باید حداقل زنگ میزد میگفت شرایط چطوره 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

خوب دیگه گوسفند به دست کجا میرفتن

ما والا قربونی بخوایم بکنیم هیچوقت گوسفند به دست نبودیم.... استارتر هم قطعا نبوده چون میگه تو برج زندگی میکنن و ....

اینجا هم دیدم بقیه گفتن کارای قربونی رو خود قصاب انجام میده .... فقط پخش کردنش با کسی که قربونی میکنه هست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

وقتی تو خونت امکانات نداری لازم نبود مزاحم بقیه بشی.میدادی قصابی برات قربونی میکرد تکه تکه میکرد میا ...

بخدا باید همین کارو میکردیم اگر به ما میگفتن حتی قصدمون هم همین بود فقط به این خاطر که پیش خودمون باشه اون خون بیفته این کارو کردیم چه بدونیم الم شنگه میشه

نه اصلا ما نمی‌دونستیم ک از هیچی خبر نداشتیم درست چند دقیقه قبل رفتن ما شد

اتفاقه دیگه خودتم میگی یه دفعه دعواشون شده 

شماهم ک غریبه نبودید رفتید کشتید جمع کنید بگیرید بیایید 

دیگه چرا دنبال مقصر میگردی؟؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا باید همین کارو میکردیم اگر به ما میگفتن حتی قصدمون هم همین بود فقط به این خاطر که پیش خودمون با ...

خب دعوا کجای داستان بود؟

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
دوبارخوندم ماجرا رفتن خواهر شوهرتو نفهمیدم چرا رفته

با شوهره دعواش شده. مهمون تو خونه از خثنه زده بیرون یا بچه هاش 😩😩😐

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!