2777
2789
عنوان

دعوای شدیدی با خواهر شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4157 بازدید | 117 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برا ذبح گوسفند خونه پدرم ک حیاط دار هم نرفتم چون میدونم مادرم حوصله نداره با اینکه لفظی میگفت اشکالی نداره. جدا از اینا دعوا یهویی پیش میاد حتما خیلی شدید بوده ک گذاشته رفته اما اگ من بودم در هر صورت بخاطر مهمانم صبوری میکردم

نه اصلا ما نمی‌دونستیم ک از هیچی خبر نداشتیم درست چند دقیقه قبل رفتن ما شد

خب ولی دیگه دعوا کردن با خواهرشوهر نداشت که عنوان زدی

کلا دلیل این کارت رو متوجه نمیشم 

چه لزومی داشته همه جمع بشید جلوتون کشته بشه و ... ؟ 

الان خیلی راحت تر این کارا رو میکنن بقیه هم گفتن بهت

من خودم اگر برم خونه کسی و ببینم تو دعوا هستن، نمی مونم اصلا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حالا به هر دلیلی با اجازه رفته

خب تهش هم شده این بلبشویی که می بینید ......

پس قرار نیست الکی دفاع کنیم

نتیجه خوبی نداشته انتظارشون و رفتارشون ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب بیاین ادامشو بگم دوستان...

بعدش که میگم هیچ خبری ازشون نبود که یدونه زنگ بزنن حداقل بپرسن چون قربونی پسرمنو خراب کرده بودن حتی مادرشوهرم هم پیشمون بود و دید همه چیو 

من اونقدر ناراحتم بودم از شدت ناراحتی نمی‌تونستم مسایل رو هضم کنم برا همین یه استوری ساده از روی ناراحتی گذاشتم واتساپ ولی بعدش گفتم بیخیال بزار حرصمو بکشم پاک کردم خواهر شوهرم انگار دیده بود با ارسال پیام برداشت به خانواده من توهین و بی ادبی خیلی بدی کرد جوری که باورم نمیشد!!

که چرا اون حرفو زده و منم برداشتم هردو به هم فحش دادیم و جالب اینکه وقتی به بقیه خواهرشوهرام گفتیم از اون طرفداری کردن!

خب بیاین ادامشو بگم دوستان...بعدش که میگم هیچ خبری ازشون نبود که یدونه زنگ بزنن حداقل بپرسن چون قربو ...

شما مقصری 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

الان که دعوا شده و شما هم خبر نداشتین دیگه کشش نده و جایی حرف نزن خونه خواهر شوت تمیز میکردی و در می‌بستی و دیگه هم جایی حرف از کمک و .. نزن  حتی برو  ببین خواهر شوهرت چی شده و بگو چرا زودتر نگفتی داستان چیه که ما خونتون نریم 

خدا هست و خدا هست و خدا هست........
خب ولی دیگه دعوا کردن با خواهرشوهر نداشت که عنوان زدیکلا دلیل این کارت رو متوجه نمیشم چه لزومی داشته ...

آره درست میگی اما دیگ وقتی قربونی کردیم همه جا خون کجا بذاریم ببریم شما باشی کجا پامیشی میری

الان که دعوا شده و شما هم خبر نداشتین دیگه کشش نده و جایی حرف نزن خونه خواهر شوت تمیز میکردی و در می ...

همرو انجام دادیم و گفتیم اما چیزی ک ناراحتمون می‌کنه همشون رفتن سر اون ما کار انجام دادیم کسی از دستمون نگرف

همرو انجام دادیم و گفتیم اما چیزی ک ناراحتمون می‌کنه همشون رفتن سر اون ما کار انجام دادیم کسی از دست ...

عزیزم یه قربونی بود دیگه

چرا اینقدر بزرگش میکنی

وقتی دعوا در حدی بوده که طرف ساک جمع کرده از خونش رفته توقع نباید داشته باشی خواهرش دنبال گوسفند شما راه بیوفتن

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊