2777
2789

من‌اصن‌حوصلم‌نمیکشه یکشنبه امتحان دارم هنو جزوه رو‌نگاه هم‌نکردم😖😖😖😖😖واقعا اعصابم‌داغون چجوری‌میخوام‌حوصلم‌بیاد بخونم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنگشته و نمیخونمم چیکار کنم واقعا 🤕

😣😣😣😣من واقعا نباید بیوفتم

ترم‌اخرم چندواحدم‌تموم‌بشه بره ب درک

ولی حوصله هم‌ندارم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چون می‌دونم اگه نخونم باید ترم دیگه هم این درسو بردارم و چند ماه کلاس برم مجبور میشم بخونم ولی واقعا ...

من اصلا نباید بیوفتم خدای ترم احرم فق چند واحدم مونده دیگ‌تموم‌بشه بره 

ولی خیلی سختمه اصن‌حوصله ندارم 

دخترمم دقیقا ی سنی شده ی ثانیه ازم‌دور‌نمیشه نمیذاره کوفت دستم باشه فرداشب کلی قهوه بخورم تاصب بخونم

گسسته شدم ار همدعا کنین آزمونم خوب شه شب و روز ندارم

ایشالله موفق باشی عزیزم

من اصلا نباید بیوفتم خدای ترم احرم فق چند واحدم مونده دیگ‌تموم‌بشه بره ولی خیلی سختمه اصن‌حوصله ندار ...

منم ترمای آخرم باید بخونم

خب بچه تو بذار خونه مامانت یا مادرشوهرت