2777
2789
عنوان

یا گناه نکنید یا هم گناه کردید پشیمان نشوید

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 57 پست
زر نزن بابا احمق گوزو

کور نیستی ک کوری؟نویسنده گفته 

برو کتاب بخون یکم ادب یاد بگیر 

کوتاهی تربیتتو ب رخ نکش

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی گناهکار پشیمون حتی اگر احمق باشه بهتر از یه گناهکار متعصبه

ادمهای متعصب نه فقط خودشون بقیه رو هم بدبخت میکنن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

گناهی که تورا به پشیمانی و توبه برساند بهتر از کار خوبیست که تورا ب تکبر و غرور برساندفک کنم از امام ...

چقدر جذاب بود 🙂✨

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

انسان باید وقتی به اشتباهش پی میبره توبه کنه  و دیگ تکرار نکنه این یعنی تربیت و رشد 

اگ بخواد همون ادم اشتبا قبل باشه که همون چیزی که هست میمونه و ببخشید هیچ گوهیم نمیشه

اروپاییام زر مفت زیاد میزنن 

کور نیستی ک کوری؟نویسنده گفته برو کتاب بخون یکم ادب یاد بگیر کوتاهی تربیتتو ب رخ نکش

نویسنده هرچی نوشت ما ک نباید نشر بدیم 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

نویسنده هرچی نوشت ما ک نباید نشر بدیم

من اونایی که دوست دارم نشر میکنم تاپیک خودمه اختیار شو دارم

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

صرفا هر آدمی که با کلمات با،ی میکنه درست حرف نمیزنه

چقدر درست🦋✨

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

من اونایی که دوست دارم نشر میکنم تاپیک خودمه اختیار شو دارم

پس بقیه هم هرجور بخان نظر میدن عزیزم 

کور نیستی ک کوری؟نویسنده گفته برو کتاب بخون یکم ادب یاد بگیر کوتاهی تربیتتو ب رخ نکش

ولی معتقدم تا حدی درست گفته نویسنده 

آدمی که گناه میکنه یا کار اشتباه انجام میده صرفا در همین حد که براش تجربه بشه و تکرارش نکنه کافیه 

وگرنه پشیمونی زیاد و خودخوری معنی نمیده 

بعدم دوستان گل منظور از گناه حتما گناه دینی نیست، چون اون نویسنده مسلمون نبوده که بخواد متعصبانه فکر کنه 

از نظر ادبیات گفته و توی ادبیات کلمات خیلی مفاهیم گسترده تری دارن 

گناه رو فقط به این چهارتا مفهوم دینی مختصر نکنید 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

گناهی که تورا به پشیمانی و توبه برساند بهتر از کار خوبیست که تورا ب تکبر و غرور برساندفک کنم از امام ...

خیلی قشنگ بود

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)