2777
2789

من خیلی چاقم ۱۰۰ کیلوام دوتا بچه ای کوچیک شیر به شیر دارم میخواستم برم باشگاه ثبت نام کنم 

بچه هام رو مامانم نگه داره اما مامانم شاغل شده و به من پیشنهاد داد من بجاش برم سر کار حقوقش ۱۰ تومنه ۵ تومن بدم بهش بچه هام رو نگه داره ۵ تومن هم برای خودم پس انداز کنم تازه براثر فعالیت و مشغول بودن لاغرم میشم 

بنظرتون خوبه یا قبول نکنم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایم کاریش چطوریه؟؟مطمئنی پول برا پس اندازه یعنی فردا روز گفتی فلان چیزو میخوام شوهرت نگه خودت پول داری اخه پنج تومن پولی نیست

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

پنج تومن صافی برات نمیمونه که پس انداز کنی

بچه هات مادرمیخوان بعدا تاثیرشو میبینی

بین خودتو مادرتون اختلاف میفته شک نکن

باسرکاررفتن کسی لاغر نمیشه بروباشگاه عزیزم

❌️❌️❌️لایک نکن❌️❌️❌️

پنج تومن صافی برات نمیمونه که پس انداز کنیبچه هات مادرمیخوان بعدا تاثیرشو میبینیبین خودتو مادرتون اخ ...

دوست دارم برم اما کسی رو ندارم دو ساعت بچه هارو نگه داره ورزش کنم بیام 

من صبح تا شب هیچی جز اب نمیخورم اگه فعالیت سخت کنم سریع لاغر میشم