2777
2789
عنوان

انتقام بگیرم علامت سوال

161 بازدید | 19 پست

چند ساال پیش ک اوضاع خانوادم بهم ریخته بود یه مرتیکه ک من چند سال عاشق اون بودم البته تو مجردیش و زن نکبتش اومدن کلی چرت و پرت و تهمت تو روم زدن که خانواده ات حتما فلان کارو کردن بعد چند جا هم شنیدم ک خانواده اش مینشستن چون زندگی ما پاشیده بود غیبت میکردن و همش حرف ما بود و میگفتن توام حتما فلان کاره ای بمن میگفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتقام؟ یعنی زمانتو صرف ی مشت اشغال کنی؟ عمرت برمیگرده یا گذشته درست میشه؟ 

تهش هیچیه

تهش میای ب خودت میبینی دلت ک خنک نشده هیچ 

احساس پوچی هم داری 

توهم شدی یکی. مثل اونا

و حتی از خودتم متنفر میشی 

انتقام چاهیه که برای خودت درست میکنی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان یه فیلم آبروریزی از خانوادش بدستم رسیده ک پخش نشده یعنی خانوادش کاری کردن که دیگه سرشون هیجا نم ...

نه دیگه انتقامشون گرفته شده

خودتو درگیر نکن اگه ناحق بوده تهمتشون الان دارن تاوان میدن دیگه

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
الان یه فیلم آبروریزی از خانوادش بدستم رسیده ک پخش نشده یعنی خانوادش کاری کردن که دیگه سرشون هیجا نم ...

خب این خودش کارما تاوان انتقام هر چیزی اسمش بذاری هست خدا زدتشون از این انتقام بزرگ تر 

بنظرم بیخیال بشو 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

انتقام؟ یعنی زمانتو صرف ی مشت اشغال کنی؟ عمرت برمیگرده یا گذشته درست میشه؟ تهش هیچیهتهش میای ب خودت ...

پس اکن ضربه هایی ک خوردم چی ؟اصلا خدا خواسته من آبروریزی اونا رو اتفاقی ببینم در حالی ک چندین ساله ازشون خبر نداشتم

هر چی که باشه پخش فیلم جرم داره و بالاخره مشخص میشه از سمت شماست و ضربه شلاق و مجازات و جریمه حتی حبس داره...  شما حق همچین کاری رو ندارید اگر مشکلی دارید برید شکایت کنید فیلم پخش کردن اونارو گرفتار نمیکنه...  شمارو گرفتار میکنه 

هر چی که باشه پخش فیلم جرم داره و بالاخره مشخص میشه از سمت شماست و ضربه شلاق و مجازات و جریمه حتی حب ...

نمیخام فیلم پخش کنم چون فقط آبروی این آشغالا نیست چند نفرم تو اون فیلم ابروشون در خطره فقط میخاستم تو روش بزنم

نمیخام فیلم پخش کنم چون فقط آبروی این آشغالا نیست چند نفرم تو اون فیلم ابروشون در خطره فقط میخاستم ت ...

به کل کارتون اشتباهه هر چقد هم عوضی باشن شما قانون نیستی که بخوای مجازات تعیین کنی باید شکایت کنی ادای حیثیت کنی پدرشون رو در میارن ولی تهدید با فیلم؟  هرگز زندگیتو نابود نکن و اون فیلم رو پاک کن که دوباره وسوسه نشی