2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهرید؟ بله که خوبه

ولی امسال میخوای ثبت نام کنی؟قبلش باید مطالعه داشته باشه پسرت 

الان از سوم چهارم میرن کلاس 

ولی من اینو نمیپسندم، نهم و تکمیل ظرفیت خیلی بهتره چون متوسطه اول رو میتونی خودت روش سرمایه گذاری کنی بدون فشار بیخود مدرسه.

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ممنون عزیزم ولی در کل میخام ببینم اینجور مدارس خوب هستند یا نه .یکی دونفر گفتند که خیلی بیش از حد با ...

بله.مدرسه سمپاد به درد بچه ای میخوره که خودش درسخون وزرنگ وعاشق درس ومدرسه باشه. وبا زیاد درس خوندن مشکلی نداشته باشه.چون سطح اموزش بالاتر از مدارس عادی هست. باید وفتی برمیگرده خونه چندساعت توی خونه مطالعه وتمرین داشته باشه

پارسا پسرمامان😍
کدوم شهرید؟ بله که خوبهولی امسال میخوای ثبت نام کنی؟قبلش باید مطالعه داشته باشه پسرت الان از سوم چها ...

اولا ن اینکارو نکنه ذهم بیاد اذیت میشه خیلیییی

متوسطه اول فشار خاصی نداره واقعا

البت ک من نوبت دوم هفتم مجازی بودیم😂تا نهم ک امتحانامون هماهنگ بودن

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

من دوازدهمی هستم

یازدهم نصف سال مدرسه نرفتم دوازدهم هم کلا

کاری ندارن بهمون و میذارن درس بخونیم و این خیلی خوبه

مدارس دولتی یا حتی نمونه تا اسفند حداقل حتی تو دوازدهم میگن بیاید کلاس

جو مدرسه خیلی خوبه

یعنی شاید از لحاظ درسی اصلا برتری نداشته باشه ها یکی از مدارس سمپاد ولی بازم بچه هایی که اونجان خیلی خیلی بهترن

المپیادی زیاده و اکثرشون از دهم شدید کنکوری میخونن

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

اولا ن اینکارو نکنه ذهم بیاد اذیت میشه خیلییییمتوسطه اول فشار خاصی نداره واقعاالبت ک من نوبت دوم هفت ...

مجازی بودن آره اتفاقا یادمه😁منم دوازدهمم

میدونی فقط سه چهارتا مدرسه از سمپادا ارزششو داره از متوسطه بری، اونایی که برا المپیاد خودشون امادت میکنن

بقیه فقط چرت و پرتایی درس میدن که به دردت نمیخوره

کدوم شهرید؟ بله که خوبهولی امسال میخوای ثبت نام کنی؟قبلش باید مطالعه داشته باشه پسرت الان از سوم چها ...

اصفهان هستم 

پسرم جوریه که تو کلاس درس رو متوجه میشه  خیلی تو خونه درس نمیخونه  چه بشه یه نگاه بکنه 

ولی معلمای کلاس ۴و۵و۶  خیلی بهش امیدوار هستند  چون هنوز میبینمشون و پیگیر درساش هستند (.اونا فقط من نه😁😁 ) 

تازه بگی المپیاد زیست از دهم نمیای😂

المپیاد که از هفتم به بعد دیر کردی😂من دهم فاز گرفتم گفتم برم المپیاد ریاضی بدم

هیچی نخوندم مرحله اولم قبول نشدم😂😂😂