2777
2789
عنوان

مدارس سمپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 51 پست
مجازی بودن آره اتفاقا یادمه😁منم دوازدهمممیدونی فقط سه چهارتا مدرسه از سمپادا ارزششو داره از متوسطه ...

من سمپاد شهر کوچیکم برا همین فشاری نیود فشار بیشتر برا بچه ها علامه حلی و تیرهوشان تبریز و تهرانه 

ولی از دهم‌ک بیان بچه ها تخویلشون نمیگیرن چون اینا از هفتم باهم بودن

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

اول باید قبول بشه پسرتون 

بله دیگه جای بچه های درسخون و هدفمنده و اگه کسی خودش هم خوب بخووه رشت های تاپ قبول میشه بیشتر جوشه که خوب و تاثیر گذاره

تهران که اینطوری بود حالا من از بقیه شهر ها خبر ندارم بهتره با بچه های خود مدرسه شهرتون صحبت کنید 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

المپیاد که از هفتم به بعد دیر کردی😂من دهم فاز گرفتم گفتم برم المپیاد ریاضی بدمهیچی نخوندم مرحله اول ...

خب محاری بودیم اون تایم😂😂😂🤣🤣منمممم اصن هیلی نخوندم برا کنکور خوندم😂

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

اصفهان هستم پسرم جوریه که تو کلاس درس رو متوجه میشه خیلی تو خونه درس نمیخونه چه بشه یه نگاه بکنه و ...

شما ثبت نام کن چون نهم شده بعضی از سمپاد های خوب اصلا ظرفیت نداشته باشن 

ایشالا قبول میشه 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ممنون عزیزم ولی در کل میخام ببینم اینجور مدارس خوب هستند یا نه .یکی دونفر گفتند که خیلی بیش از حد با ...

ثبت نامی که نیست عزیزم الان ثبت نام امتحان ورودی هست امتحان ورودیش هم خیلی هم سخته.

باید از قبل تلاش کرده باشه و مطالبش رو خونده باشه چون بیشتر هوش منطقی و محاسباتی و تحلیلی و اینجور چیزاس نه سئوال درسی.

نه عزیزم پسرم ششم هست. تازه امثال میخام برا آزمون ثبت نام کنم میدونم که قبول میشه

کلاسهای تیزهوشان شرکت کرده یا کتابای تیزهوشان تا حالا داشته وحل کرده؟ چون ازموناش بیشا  تستای هوشه که حل کردنش اصلا راحت وساده نیست..

پارسا پسرمامان😍
من سمپاد شهر کوچیکم برا همین فشاری نیود فشار بیشتر برا بچه ها علامه حلی و تیرهوشان تبریز و تهرانه ول ...

من شاهد بودم متوسطه اول رو 

از تحویل نگرفتن باید بگم که😂😂😂😂😂خواهر یجوری غرور گرفت منو تو دهم... اصلا یادش میفتم خجالت میکشم 

اون بدبختارو نه سلام میدادم نه حرف میزدم😐یعنی خاک بر سرم 

بعدش تو آذر دهم تازه درست شدم و با کل کلاس دوست شدم دوتا هم دوست صمیمی پیدا کردم

دوستم میگه اولین روز اومدم بهت سلام دادم چرا جوابمو ندادی😂شرم بر من

ولی در کل قبول دارم خیلی سخته من شانس آوردم ولی بعدش تو یازدهم که یکی دوباره اومد کلاسمون اونقدر تحویلش نگرفتن بنده خدا برگشت شهرش

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ثبت نامی که نیست عزیزم الان ثبت نام امتحان ورودی هست امتحان ورودیش هم خیلی هم سخته.باید از قبل تلاش ...

خب الان میخام برا آزمون  ثبت نام کنم .

کتاب براش گفتم .وتا حدودی از نمونه سوالات خبر دارم که چطوریه 

من شاهد بودم متوسطه اول رو از تحویل نگرفتن باید بگم که😂😂😂😂😂خواهر یجوری غرور گرفت منو تو دهم... ...

درست خوب بود؟؟؟یکم ضعیف تر باشی تحویل نمیگیرن

جون فکذ میکنن خودشون از همه بهتره

حیفی رفیق؛پیگیر چی؟!

درست خوب بود؟؟؟یکم ضعیف تر باشی تحویل نمیگیرنجون فکذ میکنن خودشون از همه بهتره

آره 

راست میگی بخاطر این بوده احتمالا😬

خب الان میخام برا آزمون ثبت نام کنم .کتاب براش گفتم .وتا حدودی از نمونه سوالات خبر دارم که چطوریه

ان شالله که قبول بشه اما بخوام واقع بینانه بگم یه کم دیر به فکر افتادید چون بقیه از اول سال حتی بعضا از تابستون سال پیش کلاس های تیزهوشان شروع شده.

براش کتاب اسمارتیز رو بخر اگا تونستی از همون معلماش بپرس ببین خصوصی باهاش کار میکنن یا نه.