2777
2789
عنوان

مدارس سمپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 51 پست

سمپاد فقط جو رقابتیش خوبه وگرنه کلاس بچه ها بیرون میرن دخترم امسال دهمه   بچه ها خیلی باهم رقابت دارن  دختر منم   ترغیب میشه درس بخونه و   مدرسه برنامه ها رو طوری میچینه وقت بچه ها زیاد تلف نشه  دخترم من الان تا ده اردیبهشت میره بعدش تعطیل میشه   که بخونه  برا امتحاناا خرداد

ممنون عزیزم خیلی میترسم زده بشن کلا نمیخوام روشون فشار باشهراست میگی اگه پایه خوب باشه سالای بعد راح ...

دقیقا همینه عزیزم به نظر من پایه پشتکار و تلاش برای هدف رو از ابتدایی یاد گرفتم.

اینم بگم گلم من پایه ام برای ورود به دبیرستان خیلی خوب بود کلاس نهم فوق العاده درس خوندم گرچه خودم خوندم و دبیرستان پشتکار عالی داشتم برای دبیرستان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهرید؟ بله که خوبهولی امسال میخوای ثبت نام کنی؟قبلش باید مطالعه داشته باشه پسرت الان از سوم چها ...

سلام عزیزم

ولی احتمال قبولی از ششم خیلی بیشتره تا از نهم

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....

سلام عزیزم

برای سال ششم فقط هوش های ۶ گانه هست ولی برای سال نهم علاوه بر هوش ها، محتوای درسی هم اضافه میشه

احتمال قبولی از سال ششم بیشتر هست و هم قبولی راحتتره

هوش هارو باهاش کار کن

میتونی با کتاب کمپلکس شروع کنی

ازمون شبیه ساز باید بده که مدیریت ازمون و مدیریت اضطراب و استرس یاد بگیره

راجب دفترچه ها اطلاعی داری؟

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
سلام عزیزمبرای سال ششم فقط هوش های ۶ گانه هست ولی برای سال نهم علاوه بر هوش ها، محتوای درسی هم اضافه ...

سلام عزیزم بله کتاب هوش کمپلکس رو براش گرفتم  تست هاش رو میزنه .

درمورد دفترچه نه متاسفانه هیچ اطلاعی ندارم ‌

فقط فعلا برا آزمون ثبت نام کردیم