2777
2789
عنوان

امروز تولدمه

73 بازدید | 12 پست

بله 

بنده وارد ۲۷سالگی شدم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه انشالله ۱۲۰ ساله زیر سایه مادر شوهر وخواهر شوهر باشین

قربانت🤣ولی دیگه از سن خواهرشوهرداشتنم گذشت 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

پر تکرار عزیزم ایشالا آرزوهات خاطره شن❤️✨

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

مبارکه گلم . ته تغاری ما هم امروز ۶ سالگیشو پرمیکنه😍

اخی عزیزم خدا حفظش کنه

به حق علی ، به حق این شب های عزیز ایییشالاااا آرزو هات برات خاطره بشن

ممنونم

پر تکرار عزیزم ایشالا آرزوهات خاطره شن❤️✨

ممنونم