2777
2789

ساعت ۱۰.۵ شب شوهرم زنگ زد داداشش....اونم گفت هنوز سرکارم نرفتم خونه.

اینا تازه عروسی کردن..

بعد شوهرم زنگ زد به جاریم ک اگ تنهایی میترسه بره دنبالش یا بریم پیشش یا اگ کاری داره براش انجام بده..

بعد شوهرم به شوخی بهش گفت مهمون نمیخوای...اونم به شوهرم گفته الان دیگه دیروقته...یه موقع دیگه.

بازم میگم شوهرم نمیخواسته بره خونشون مهمونی...بیشتر هدفش زنگ زدن بوده و اینکه تنها هس نترسه کاری داره بریم براش انجام بدیم.

خدایی دوس دارم نظرتون بدونم ببینم چه فکری میکنید راجب همچین برخوردی از جانب جاریم.

منکه خیلی ناراحت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو طرف حق میدم . همسرت شاید چنین شوخی واسش عادیه تیکه کلامه بدون منظوره . جاریتم حق داره چون نمیشناستون سعی کرد چهارچوبش نشون بده . 

اما بصورت کلی نیازی نبود ب جاریت زنگ بزنید شوهرت میتونست به داداشش بگه کاری هست ما هستیم و تمام . اون خودش یه زن بالغه

اتفاقا خوب گفته وقتی شوهرش نیست برای چی شپهرت بره اونجا؟ بعد اگر تحویل میگرفت شوهرت و میگفت بیا باز میومدی میگفتی یه شوهرم خط داده چشم داره. من که برادرشوهرم از وقتی زن گرفت جلو زنش سلام هم نمیکنه

خوب شما گیر دادید ،چه کار دارید تنهاست ،خودتون آوار کنید سرش ،خواسته بهتون بفهمونه که ربطی نداره و ب ...

والا شوهرم نمیخواس سرش اوار باشه..۲ روزه عروسی کردن شوهرشم تا دیر وقت نیومده بود...پیش خودش گفت شاید بترسه از تنهایی.

نیتش خیر بوده...کسی قصد آزار و اذیت ایشون نداشته...

کلا تو نی نی سایت همه نسبت به خانواده همسر گارد دارن...

حتی اگ طرفشون ادم خوبی باشه. شمر میبینن.

تعجب نمیکنم😅

نه منطقی برخورد کرده شماهم مثل اون شو

اولا ک گفتم شوهر من نمیخواسته بره خونه اون.

جلو خود من زنگ زد به جاریم.

ایا شما برادرشوهر خودت زنگ بزنه بهت....رک میگه الان دیروقته؟ واقعا اینو میگی..؟

از جاریت خوشم اومد از اول داره خوب بر خورد میکنه

از جهاتی بله...

ولی مادرشوهرم و مادربزرگ شوهرم نشسته بودن.

اصن شوکه شدن...خیلی تعجب کردن..و مطمئنم ناراحت شدن.

مادربزرگ همسرم هم گفت چقد نادونه اصلا سیاست نداره.

از جهاتی بله...ولی مادرشوهرم و مادربزرگ شوهرم نشسته بودن.اصن شوکه شدن...خیلی تعجب کردن..و مطمئنم نار ...

عزیزم جاریم نمیدونسته که همسرت تعارف الکی زده شاید خسته بوده وآمادگی مهمان نداشته حرف بدی هم نزده...اونا رو هم ول‌کن الکی جو میدن میبینی یه روزی پشت توهم اینطوری برخورد میکنن

اون که از نیت شما خبر نداشته بنده خداخب رک می گفت اگه تنهایی می ترسی بیاییم پیشت

ببین هر شهری یه طرز فکر و اخلاقای خاصی دارن.

تو منطقه ما کسی اینجوری نمیگه.

همه ظاهرشون حداقل حفظ میکنن...

من حتی اگ کسی دشمن خونیم هم باشه بگه میخوام بیام...میگم قدمت برچشم.

تو خانواده های ما اینجوریه.

زشت میدونیم.

به نظر من جاریم باید میگفت قدمتون بر چشم...الان زنگ میزنم شوهرم بیاد خونه...بعد تشریف بیارید.

همین...خیلی راحته.

ببین شوهر من اصن نمیخواسته بره....فقط تعارف الکی کرده.

اصن ما خودمون هر جا بخوایم بریم تا ساعت ۸ میریم...هیچوقت ساعت ۱۰ شب جایی نمیریم.

ولی جاریم خیلی سادس...اصلا سیاست نداره.

خخخخ شوهرم حالش گرفته شدااا هم خندم گرفت هم دلم سوخت

ببین هر شهری یه طرز فکر و اخلاقای خاصی دارن.تو منطقه ما کسی اینجوری نمیگه.همه ظاهرشون حداقل حفظ میکن ...

ول کنید طور رو خدا چرا دنبال ناراحتی هستید بنده خدا رو راحت بزارید

شاطد شوهر ایشون خیلی وقتها دیر بیاد خونه اشون هربار یعنی کسی باید بره  خونه اونا دیگه باید عادت کنه ولی اگر تنهایی رو هم دست نداره بهتره برادر یاخواهر یامادر خودش بره پیشش   

من خودم ۲۰ سال شوهرم شب کاری داشته  تاحالا یکبارهم برادرشوهرهام زنگ نزدن بگن   چکار میکنی