2777
2789

واقعا چیه؟

امشب داشتم به این فکر میکردم 

واقعا یه مشکله 

نمیگم فقط عشق ک عاشقی 

هر مدلی

من کسی که پیش قدم بشه ازش دور میشم

داشتم به این فکر میکردم هرکسی هر مدلی به هردلیلی بهم ابرازی داشته و پیشقدم شده ازش دور شدم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

💃💃💃جلوی طرف 

یارو🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

من 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🗣🗣🗣🗣🤺🤺🤺

خودتون بفهمید دیگه نمیتونم تایپ کنم😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💃💃💃جلوی طرف یارو🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️من 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🗣🗣🗣🗣🤺🤺🤺خودتون بفهمید دیگه نمیتونم تا ...

😂😂😂

بستگی داره اگه بدونم صرفافقط آرزوی بچه بازیه بدجور ضایع اش میکنمولی اگه قصدش جدی باشه ومنم اوکی باشم ...

منظرم فقط ازدواج نیست 

حتی دوستی با همجنس

عزیزم اینو بدون که تنها نیستی😁

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

منظرم فقط ازدواج نیست حتی دوستی با همجنس

زیاد خوشم نمیاد تواین رابطه ها برم مخصوصا پیرامون همش بخاطر بازی کردن میان

خب من زمانم خیلی برام ارزش داره وسعی میکنم بهترین و مفیدترین استفاده رو داشته باشم

نتیجه گیری کلی خودم حتی برا طرف هم بمیری بهتره تا اینکه باهاش بری تو رابطه تجربه ثابت کرده بعد مدتی ...

رابطه ای که الان دارم راضی ام 

البته خودم پیشقدم بودم😂

😂😂😂

بجان خودم ۳۵سالمه ولی عکسالعمل مطمعنم از ی دختربچه ۱۲ ۱۳ ساله بدتره🤦‍♀️

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅