2777
2789
عنوان

ایا اینکه یه مدت یه خانم بیکار باشه خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 105 پست
یعنی زن ها رو انقدر احمق فرض میکنی که راحت گول میخورن؟!!

کافیه تاپیکای اینجا رو یکم دقیق تر ببینی. پره از این موارد. خانمی که شاغل کار خونه هم به عهده شه و حقوقش هم نمیتونه هرطور میخواد خرج کنه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
زندگی کلا در پریودی و بارداری و همسرداری خلاصه نمیشه و حقیقتا این ها براتون آینده و دست اورد نمیسازن

اخه کارگری و منشی شدن و فروشندگی و بسته بندی هم برای ادم دستاورد نمیسازه .

دستاورد اینه ادم تو یک کار متخصص باشه مثلا  دکتر ، حسابدار ، نقاش ، خیاط ، معمار ... 

بعد اینکه ادم به هر نحوی بخواد فقط مستقل باشه و به کارای کم درامد و بی ارزش روی بیاره خیلی سخته که بخوای همزمان واسه علایقتم وقت بذاری تازه واسه دخترا که جسم ضعیف تری دارن سخت تره .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به اونایی که باعث شدن همچین سوالی اصلا برات بوجود بیاد

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

والا من از جو نی نی سایت اصلا خوشم نمیاد چون اصلا شبیه چیزی که اطرافم میبینم نیست

اینکه راضی اند هر شغل دست پایین حتی

حتی با تایم کاری خیلیییی زیاد و حقوق پایین داشته باشن ولی مستقل باشن

مگه شوهراشون به چه امید و انگیزه ای میرن سر کار که تمام فکر و ذکر این دوستان اینه که به هر قیمتی مستقل شو

کارمندی کارگری و کار فول تایم اصلا با توان و روحیات خانم سازکار نیست

تو پرانتز بگم خودم مهندس ناظز و کارشناس رسمی دادگستری هستم. کارم پروژه ایه 

کارمندی فقط مستهلک میکنه خانومو

منم موافقم با شما .اینا واقعا از ادم انرژی میگیره ، یک زن که ادم اهنی نیست .ولی اینم دردناکه که ادم ...

استقلال به هرقیمتی واقعا جالب نیست اکه علاقه ای داره باید در شان خودش بره سر یه کار درست و حسابی نه منشی گری و اینها بعدشم مردها واقعا همکاری نمیکنن همین تازه یه تاپیکی همینجا میخوندم که زنه کلی زحنت میکشید سرکار میرفت اخرسر شوهرش بهش میگفت تو تنبلی فلانی میگفت شوهرم هیچ کاری نمیکنه من صبح زود نهارشاممو درست میکنم میرم سرکار

چن سالته اسی؟! برای دوست من خواستگار اومده پرسیدن اقا دوماد چیکارن؟! گفته من نمیخوام کار کنم من تو ...

دوستتم بایدیه چادریه رژلب ویه موچین بده دستش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیکار بودن عیب نیست اصلا ولی اینک آدم بی مهارت باشه خیلی عجیب بزرگیه یعنی مثلاً اگر به شرایط بحرانی خورد هیچ جا نتونه گلیمشو از آب بکشه بیرون یا مهارتش رو بخوان

اگر کسی به این سطح برسه که هیچ چیزی بلد نباشه خیلی بده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چن سالته اسی؟! برای دوست من خواستگار اومده پرسیدن اقا دوماد چیکارن؟! گفته من نمیخوام کار کنم من تو ...

نه به این شوری شوری 

نه به اون بی نمکی بی نمکی که بعضیا میگن زن اصلا نباید کار کنه چون لطیفه