2777
2789
عنوان

دیدار با بچه ام لطفا راهنمایی کنید

1307 بازدید | 82 پست

مدرسه بچه ام اجازه نمیده ک وارد مدرسه بشم و ببینمش 

میگن نمیخوایم دردسر بشه برامون ، کاری ب درست و غلطش ندارم

دادگاه هم اقدام کردم منتظرم روز جلسه دادگاه رو تعیین کنن

ولی نمیدونم چجوری برم قبلش ببینمش

برم آموزش پرورش منطقه ، بگم مدرسه ب عنوان ولی منو راه نمیده کاری برام میکنن؟ میترسم مدارس هم تعطیل بشن دیگ نمیتونم ببینمش چون سن قانونی رسیده و ملاقات و حضانت بهش تعلق نمیگیره و از طرفی هم خانواده پدریش قایمش میکنن و ب شدت تحت کنترله .

قاضی پرونده گفت چون ب سن قانونی رسیده باید بری مستقیم خودت پیداش کنی ببینیش دیگ ب ما ربطی نداره ،  ملاقات و حضانت برای زیر سن قانونیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مایل هست خودش برو ببینش در غیر این صورت بیخیال شو 

وقتی زنگ تعطیلی مدرسه زده میشه همون جا وایسا تا بیاد ببینیش

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
حالا که به سن قانونی رسیده نمیتونی ببری پیش خودت؟ نهایتش اینه بیرون مدرسه صبر کنی بچه ت که تعطیل شد ...

خانواده پدریش سریع سدارش میکنن میبرن، نمیتونم اون موقع

ملاقات میخوام ، شرایط نگهداری کامل رو ندارم متاسفانه

ولی خب به نظر تکلیفی هم برای همکاری با شما نداره اگر این که با قاضی شعبه صحبت کنید که چون جای دیگه ا ...

امرور گفتم گفت نمیدیم همچین دستوری . کلا گفت ب ما ربطی نداره چون سن قانونی رو رد کرده