2777
2789
عنوان

دیدار با بچه ام لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 82 پست
ببینید مدرسه که تکلیفی نداره اما اگر خودش تمایل به ارتباط با شما داشته باشع ولی خانواده ی پدری ...

مم اصلا نمیدونم تمایل داره یا ن

کلا دسترسی هم بهش ندارم

راهی بهم بگید ک بتونم ببینمش ی جوری

میدونم مدرسه تکلیفی نداره اما من رو ب عنوان مادر بچه نمیتونه مدرسه راه نده

این هارو میدونم ممنون میشم سوالم رو جواب بدید

برو بہ ھر طریقی شدہ ببنیش 

بپرس ببین دوست صمیمش کیہ از طریق اون نفوش کن روش 

ی دختر اقواممون ھمیشہ حسرت دارہ ببینہ مامانش رو میگفت تا ھر وقت باشہ میرم پیداش میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی پک مناسبتی بردم فایده ای نداره

یعنی معلم ها نمیزارن بری ببینیش؟

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

اون چیکار کرده؟تونسته ببینه؟

نه اونم نتونست دختر اونم ۱۰ سالشع فقط دوسال پیش من یواشکی بردم از دور دیدیش نتونست باهاش حرف بزنع دخترع ترسیده بود 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
این هارو میدونم ممنون میشم سوالم رو جواب بدید

عزیزم چون ب سن قانونی رسیده میتونی حتی از مدیرش شکایت کنی ک چرا نمیزاره بچه ات رو ببینی 

برو مدرسه اول مودبانه بگو اگه با درخواستم موافقت نکنین مطمعن باشین اموزش پرورش میرم و شکایت میکنم ازتون ک چ مدیری هستین و ب چ حقی منو از دیدار فرزندم محروم میکنین شما تحت هیچ شرایطی چنین حقی رو ندرین 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
میشه لطفا تاپیکو از موضوع خارج نکنید

شاید جواب ایشون مشکل شمارو حل کنه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘