2777
2789
عنوان

زن داداشم قهر کرده خونه نمیره😐😐

696 بازدید | 42 پست

33 سالشه کم سن نیست که بگید تجربه نداره

از قبل عید بچشو گذاشته قهر کرده رفته خونه باباش میگه  برادرم بهش خیانت میکنه هیچ مدرکی هم نداره راست و دروغشو خدا میدونه

هیچ برنامه ای نداره نه طلاق مسخواد نه برمیگرده زندگی همه ما رو بهم ریخته 

همچین تجربه ای داشتین ؟

چیکار کردین؟

نگین دخالت نکن به تو مربوط نیست هر چی کنار میکشم میارنم تو ناجرا،پسرشونم پیش منه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

خب برید خونشون با گل و شیرینی 

خودت هم زنی 

هیچ زنی الکی نمیرع 

وقتی مهر هم اجرا نگذاشته یعنی دلخوره

برید دوتا بزرگتر ببرید و بعد سفارش کنید برن مشاوره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصل کاری برادرته. باهاش حرف بزنید بره با زنش حرف‌بزنه توجیهش کنه.  حتی جلوی بزرگترا. باحرف نرمش کنید بره حرف‌بزنه. روزای‌خوبو خاطرات خوبو یاداوری‌کنید بهش بگید ب‌حرمت اونروزا بره. اگر چندبارپیگیر شد خانومش جواب‌نداد ی‌مدت ولش کنه بذاره تنها بمونه . 

اگرم ک خیانت کرده واقعا ک خب اون سخته دیگه

parasoo1989@
خب برید خونشون با گل و شیرینی خودت هم زنی هیچ زنی الکی نمیرع وقتی مهر هم اجرا نگذاشته یعنی دلخورهبری ...

مادرم اینا کل عید هر روز میرفتن 

تازگی راشون نمیدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

ب داداششت بگو با گل بره دنبالش حتما ی گهی خورده ک قهر کرده

نمیره 

اقا بهش برخورده میگه تهمت زده کاری نمیکنم خودش باید برگرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

باید باهاش صحبت کنید معلومه دل شکسته س براشون زوج درمانگر خوب پیدا کنین با تراپیست صحبت کنن

حرف نمیزنه با ما

حس میکنم میخواد داداشم جلو بره اونم لج کرده کاری نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

بچه رو بفرست بره پیش مادرش خب، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

مادرم اینا کل عید هر روز میرفتن تازگی راشون نمیدن

مادرت مگه زن گرفته یا خیانت کرده ب عروستون 

اون میخاد با شوهرش سازش کنه

ب برادرت بکو بره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حرف نمیزنه با ماحس میکنم میخواد داداشم جلو بره اونم لج کرده کاری نمیکنه

به داداشت بگید با مشاور صحبت کنه. لج کرده چیه. زنگدی خودشون و بچه شونه مرد نباید اینقدر بی فکری کنه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب برید خونشون با گل و شیرینی خودت هم زنی هیچ زنی الکی نمیرع وقتی مهر هم اجرا نگذاشته یعنی دلخورهبری ...

اخ مامان سه گل جان‌ . بعضیا الکی میرن. دیروز اتفاقا درگیر مساله برادرشوهرم بودیم. زنش یکسال بیشتره رفته. اونم داره زن میگیره باز. ب پدره دختره ام گفتن 

parasoo1989@
به داداشت بگید با مشاور صحبت کنه. لج کرده چیه. زنگدی خودشون و بچه شونه مرد نباید اینقدر بی فکری کنه

نمیدونم چشه والا هیچوقت اینجوری  نبود

من خیلی از خواهر برادرم کوچیک ترم راستش روم نمیشه بشینم بهشون بگم چیکار کن چیکار نکن مامانمم هیچی به داداشم نمیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80