2777
2789
عنوان

ویژه کنکور هزاروچهارصدوچهار

480 بازدید | 9 پست

📌 خلاصه‌ای ساده و کاربردی از جدیدترین اطلاعیه شورای سنجش برای دانش‌آموزان کنکوری (کنکور ۱۴۰۴)

✅ ۱. تأثیر سابقه تحصیلی (نمرات نهایی) در کنکور:  

همونطور که می‌دونید، نمرات امتحانات نهایی شما به طور «قطعی» و مستقیم توی نتیجه کنکورتون تأثیر داره:

- در گروه‌های اصلی (ریاضی، تجربی و انسانی):  

- پایه یازدهم: ۱۷٪  

- پایه دوازدهم: ۴۳٪  

- مجموع تأثیر سوابق تحصیلی: ۶۰٪  

- سهم آزمون اختصاصی کنکور: ۴۰٪

- در گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی:  

- پایه یازدهم: ۱۰٪  

- پایه دوازدهم: ۲۰٪  

- مجموع تأثیر سوابق تحصیلی: ۳۰٪ (فقط دروس عمومی محاسبه می‌شه)  

- سهم آزمون اختصاصی کنکور: ۷۰٪

✅ ۲. تأثیر قطعی یعنی چی؟  

یعنی نمره امتحان نهایی مستقیماً و دقیقاً در نمره نهایی کنکورتون محاسبه میشه و دیگه مثل قبل حالت مثبت یا حمایتی نداره. پس امتحانات نهایی رو خیلی جدی بگیرید!

🔴 ۳. درباره غیبت در امتحانات نهایی یا ترمیم معدل (خیلی مهم):  

- 🟡 اگر داوطلبی توی امتحان نهایی یا ترمیم معدل غیبت کنه یا نمره‌ای نگیره، نمره خام اون درس «صفر» در نظر گرفته میشه و این صفر مستقیماً در نمره کل سوابق تحصیلی و نتیجه کنکور اعمال میشه.

- 🟡 محاسبه تراز دروس:  

نمره خام هر درس به‌صورت «ترازشده» (تراز کنکوری) محاسبه میشه. اگه کسی غیبت کنه (نمره صفر بگیره)، تراز اون درس هم صفر میشه و باعث افت خیلی زیاد نمره کلش در کنکور میشه.

🟢 ۴. شرایط ترمیم معدل برای داوطلبان:  

- برای کسانی که بار اول میخوان ترمیم معدل شرکت کنن: میتونید هر تعداد درسی رو که دوست دارید انتخاب کنید.

- برای کسانی که قبلاً یک بار ترمیم دادن و حالا دوباره میخوان ترمیم کنن (ترمیم مجددی‌ها): فقط باید «کل دروس پایه دوازدهم» رو انتخاب کنن و انتخاب تک‌درس نداریم.  

- ضمناً یادتون باشه فقط ثبت‌نام کافیه نیست! «باید حتماً در جلسه امتحان شرکت کنید» وگرنه نمره همون درس صفر محسوب میشه!

🔹 ۵. نکته مهم برای فارغ‌التحصیلان:  

تمام فارغ‌التحصیلانی که سابقه امتحانات نهایی پایه یازدهم ندارن (نظام قدیمی‌ها، فنی‌حرفه‌ای، کاردانش و...) باید طبق برنامه اعلامی وزارت آموزش و پرورش، «ایجاد سابقه تحصیلی» کنن و در امتحانات پایه یازدهم شرکت کنن.

✅ ۶. اعتبار کنکور اختصاصی:  

- کنکور ۱۴۰۴ آخرین کنکوریه که دو بار در سال برگزار میشه و اعتبارش فقط برای همون ساله.  

- از کنکور ۱۴۰۵ به بعد، کنکور فقط «یک بار در سال» برگزار میشه.

⚠️ جمع‌بندی خیلی مهم برای همه شما:  

دانش آموزان امتحانات نهایی و ترمیم معدل رو خیلی جدی بگیرید! از الان تا کنکور، تمرکز اصلی تون رو هم روی امتحانات نهایی پایه دوازدهم و هم مرور سریع دروس پایه یازدهم بذارید. یادتون باشه حتی یه غیبت ساده تو امتحانات می‌تونه کل زحماتتون رو به باد بده. پس نظم و حضور کامل در امتحانات نهایی رو اولویت قرار بدید. در کنار اون باید برنامه پیشروی و مرور استراتژیک برای کنکور داشته باشید.

یه خلاصه ساده و به زبان عامیانه هستش دوستان❤

واسه کنکوریا بفرستین یا تگشون کنین ببینن💜

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@همسرعقدی_پسرترامپ@اشرشیا__کلای     

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

اطلاعاتی در مورد دهم هم داری؟

دهم نهایی نیس جانم

هناهنگ کشوری هست ولی فعلا ک گفتن تصحیحش با خود معلمه بازم قابل تغییر هست

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
یاخداکی گفتن مستقیم تاثیر داره؟!

همون موقع ک من گذاشتم جانم

من نفهمیدم الان یازدهم تاثیر مثبت داره یا مستقیم

تاثیر قطعی و مستقیم گفتم دیگه عزیزم

من نفهمیدم الان یازدهم تاثیر مثبت داره یا مستقیم

عزیزم یازدهم الان گفتن فقط تاثیر مثبت داره

دیگ نظر قطعیه این جانم