2777
2789

اگه یه‌کتاب بنویسی راجع به کسی که عاشقش بودی و بهش نرسیدی ، صفحه آخرش چی مینویسی ؟!

من خودم مینویسم : شما کتابی را در دستانتان و من عشقی را در قلبم تمام‌کردم 

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

شوهر نکنید همش چرته کتابمم همش دروغ بود 🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

از حالم پرسیده بودی، همینقدر بگویم که یک خانه دوبار فرو نمیریزد؛ چیزی از ویرانه های باشکوه شنیده ای؟

*آخرین جمله ای که نوشتم برای اون:)

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو مای گاد

واسه من میکم خداروشکر نشد، حکمتشو بعد ۱۳سال فهمیدم

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

شوهر نکنید همش چرته کتابمم همش دروغ بود 🤣

عالیه😂

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

از حالم پرسیده بودی، همینقدر بگویم که یک خانه دوبار فرو نمیریزد؛ چیزی از ویرانه های باشکوه شنیده ای؟ ...

👌🏼👌🏼👌🏼

و من تو را دوست دارم از دور ، ساکت و عمیق؛

اووو مای گادواسه من میکم خداروشکر نشد، حکمتشو بعد ۱۳سال فهمیدم

ای کاش همه حکمتِ نشده ها رو میفهمیدن 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
اووو مای گادواسه من میکم خداروشکر نشد، حکمتشو بعد ۱۳سال فهمیدم

چه حس خوبی داری وقتی میفهمی بعضی نشدن و نرسیدن ها به صلاح بوده

من به دوست‌داشتنِ هیچکسی نیازی نداشتم..

اما تو اولین و آخرین کسی بودی که،

دلم می‌خواست دوستم داشته باشه :)

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..