2777
2789
عنوان

این تاپیک غمگینه🩶🪽یه جمله بگو برا صفحه آخر کتابت

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 66 پست
تو علیرضای زهرا شدی بالاخره اما اون زهرا من نبودم :))

💔

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زورم به جاده های بینمون نرسید...

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مینویسم هیچ کار خدا بی حکمت نیست از خدا ممنونم که جاده زندگی من و تو یکی نبود و یکی هزاران برابر بهتر از تو همسفر زندگیم شد برایت آرزو میکنم مانند من طعم زیبای خوشبختی را بچشی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

حسی که به شما داشتم دیگر حتی با بازگشت خودتان هم، تکرار نخواهد شد.

اما اگه واقعا بهش فکر کنیم ، من خودم بشخصه اگه برگرده بیشتر عاشفش میشم

درسته‌مثل قبل دیگه بهش اعتماد نمیکنم اما اون هیجان و ضربان قلب بیشتر میشه

قبول دارین؟

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

چه حس خوبی داری وقتی میفهمی بعضی نشدن و نرسیدن ها به صلاح بوده

اره واقن ، من ازدواجم کردم باز فکرش بودم، 

چون اشنا بود، سر ی سری ماجراها  فهمیدم خداروشکر چ لجنی بود،خدارحم کرد

مثلن اگر غریب بود ک فکر میکنم هنوزم مث ک..صخلا فکرش بودم وای چ شاهزاده ایی رو از دس دادم🥴

چون طرفتون غریب باشه خب از زندگیش چیزی نخواهی دونست

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

امروز همه ی تویی و فردا همه تو

من و تو ، یه روز در آغوش یه غریبه سخت به یاد هم خواهیم بود ...

من و تو ، یه روز در آغوش یه غریبه سخت به یاد هم خواهیم بود ...

یاد آهنگ احسان خواجه امیری افتادم که میگع

یه روزی میاد که سالی یه بارم یاد هم نیوفتیم

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

زورم به جاده های بینمون نرسید...

برای تو رفتن یک مسیر بود ، برای من یک زخم.

تو سبک رفتی ، من با باری که هیچ جاده ای از سنگینی اش کم نکرد

مینویسم هیچ کار خدا بی حکمت نیست از خدا ممنونم که جاده زندگی من و تو یکی نبود و یکی هزاران برابر بهت ...

چقدر خوب👌🏼

اره واقن ، من ازدواجم کردم باز فکرش بودم، چون اشنا بود، سر ی سری ماجراها فهمیدم خداروشکر چ لجنی بود ...

همیشه زندگیتون پر نور باشه عزیزم

❤️دختر قوی❤️

خوشحالم که خداوند همواره همراه و حافظ من بود که دعا و احساست احمقانه و جاهلانه ام رو نشنیده گرفت تا ...

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼