2777
2789
عنوان

کمک لازم دارم لطفا یه دقیقه وقتتون به من قرض بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 47 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا خدا بهت ارامش بده خیانت که دیگه حرفی ندارمدوست داشتی بگو بهم چه طوری فهمیدی

خواست خدا بود ..زنه بهش پیام داده بود..منم دیدم یکی دوبارم خوابشو دیدم ..بعد که بهش گیر دادم خودش اعتراف دروغ کرد که آره زنه ازم راهنمایی میخواسته ..منم بردم پرینت گرفتم از مکالماتش دیدم بلههههه

روزی چندساعت چت و پیام دارن ..

خدا لعنتشون کنه که آرامشمو گرفتن .

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
خب همون حتی انلاین رو هم؟

بله ..مسخرش میاد یبار تلفنی مشاوره شدیم به مشاوره میگفت بله حق باشماست خودم هوای زنمو دارم شما نگرانش نباشین ..طرف دید با شوهرم نمیتونه قطع کرد

خواست خدا بود ..زنه بهش پیام داده بود..منم دیدم یکی دوبارم خوابشو دیدم ..بعد که بهش گیر دادم خودش اع ...

ای خدا 

واقعا برات ارامش میخوام هیچ نظری هم ندارم بزن بکشش

چون واقعا خط قرمزه این ماجرا

تا وقتی خودتی و خودش باید درست کرد 

ولی به مرحله میرسه ول کن به حال خودش توهم دنبال حال کردن خودت باش

هر چی که حالت رو خوب میکنه برو دنبالش

با دعوا و قهر کردن چیزی درست نمیشه باید برید پیش مشاور خانواده و باید با خودش صحبت کنی شما بچه هم داری دیگه یه مدت باهاش جدی صحبت کن 

خیلی هم بهش نچسب ازت فرار میکنه

بزار تو حال خودش باشه یه مدت 

مردا هم دغدغه و بدبختی خودشون دارن

اگر باهات سرده تو هم مثل خودش رفتار کن ولی خب مردا بعضی اوقات نمیتونن زیاد به خانومشون توجه و محبت کنند چون کلی مشکل و گرفتاری دارند

کاربری دست ۳ نفر است 

ای خدا واقعا برات ارامش میخوام هیچ نظری هم ندارم بزن بکششچون واقعا خط قرمزه این ماجراتا وقتی خودتی و ...

اگه بچه های کوچیک نداشتم بلایی سرش می آوردم که درس عبرتی بشه برای بقیه ..متاسفانه بچه هام هم مادر میخوان و هم پدر ..چون بار اولش بود به توصیه ی مشاوره بهش فرصت دادم که دوروز دیگه مدیون بچه هام نشم .

اما دفعه ی بعدی وجود نداره ...

برای من وقت نداره روزی یه پیام بده حالمو بپرسه اما به اون ج .ن .د .ه روزی ۲۰۰ تا پیام می‌داده..تصورش ویرانگره

اگه بچه های کوچیک نداشتم بلایی سرش می آوردم که درس عبرتی بشه برای بقیه ..متاسفانه بچه هام هم مادر می ...

یاد اوری نکن برای خودت 

کاش با خود شوهرت درمورد این حس های بد حرف بزنی

من خودم راحت حرفامو میگم نمیزارم تو دلم بمونه 

یاد اوری نکن برای خودت کاش با خود شوهرت درمورد این حس های بد حرف بزنیمن خودم راحت حرفامو میگم نمیزار ...

حرف میزنم فقط میگه ای فدات بشم خودتو اذیت نکن تمام شده ...

چه میدونه که اعتمادمو از دست دادم و هر موقع اون از خونه بیرون بره من هزارتا فکر میکنم ..و هر وقت توی خونه حس و حال نداشته باشه میگم مبادا بازم خبریه.

یکی از رفتارهاش که باعث شد بهش شک کنم ...اون مدتی که بهم خیانت می‌کرد خیلی بهم محبت می‌کرد خیلی عجیب بود برام همیشه میگفتم مبادا داری غلطی میکنی و وجدان درد داری فقط می‌خندید. 

این چرا برعکس بوده کسی که خیانت کنه کم محبت میشه

میگفت همش باخودم میگفتم زن من چیزی کم نداره بهترین زن رو دارم چرا با دستای خودم میخوام زندگیمو نابود کنم ..میگفت نمیتونستم ازش دل بکنم مثل اعتیاد به یه بازی بهش وابسته شده بودم 

میگفت حرفهای خاصی هم نمیزدیم حرف روزمره بود و کلا دو سه باری قربون صدقه ی هم رفتیم .میگفت زنه میگفته زنت چیزی کم داشته که اومدی سراغ من .

گفته بود زنم به من سره ..کم نداره زیادی هم داره

از بس از من تعریف کرده بود زنه جرات نداشته زیاد باهاش گرم بگیره چون میدونسته از من دل نمیکنه .تازه زنه همزمان سه تا رفیق داشت .از شوهر من مالی سواستفاده میکرده ..

به شوهرم گفتم تو که راضی بودی از من چرا همچین خطایی کردی .گفت برای تنوع و کیف و حال بیشتر ..میگفت برای من حالی نداشت البته

بزار به پای نادونیالان یعنی قدر میدونه

منم توی همینش موندم ...خیلی نسبت به قبل بهتر شده ..اما چند روزی که دلمو به دست میاره سرد میشه ...همونقدر که برای من خوب شده برای خانوادشم خوب شده انگاری به اونام خیانت کرده ...همون خانواده ایی که یک عمر منو عذاب دادن ..الان اونام با همسرم هم نظر شدن که من یدونه هستم خوب و صبور ...اما کاش همسرم میفهمید دوست ندارم یکسره ببینمشون ..چون میدونه چقدر عذابم دادن

منم توی همینش موندم ...خیلی نسبت به قبل بهتر شده ..اما چند روزی که دلمو به دست میاره سرد میشه ...همو ...

سعی کن باهاش حرف بزنی با ارامش

موقع درستش 

برا خودتون سرگرمی درست کنید 

بچه هات رو وابسته کن بهش

بچه هات رو یاد بده بنداز به جونش که بریم بیرون

شام دلمون فست فود میخواد

اینجوری کم کم  اوضاع بهتر بشه انشاالله