2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانیم

از چت جی پی تی پرسیدم برات 

رتبه ۳۵ هزار در کنکور علوم انسانی، منطقه ۳ شانس قبولی در رشته حسابداری روزانه بسیار بسیار کم و تقریباً صفر است، مگر اینکه در موارد استثنایی و بسیار نادر، دانشگاهی خاص با شرایط ویژه، این رشته را برای داوطلبان انسانی ارائه کند که باید در دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش به دقت بررسی شود.

غیر این صورت، با رتبه ۳۵ هزار منطقه ۳ در کنکور انسانی، شما شانس خوبی برای قبولی در رشته‌های مرتبط با علوم انسانی مانند:

مدیریت (در گرایش‌های مختلف مانند بازرگانی، صنعتی، دولتی)

اقتصاد

علوم اجتماعی (جامعه‌شناسی، مددکاری اجتماعی)

علوم سیاسی

روابط عمومی

کتابداری و اطلاع‌رسانی

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

از چت جی پی تی پرسیدم برات رتبه ۳۵ هزار در کنکور علوم انسانی، منطقه ۳ شانس قبولی در رشته حسابداری رو ...

آها مرسی

میشه بپرسی با ۳ هزار سهمیه ۵ درصد میارم یا ن؟

آها مرسیمیشه بپرسی با ۳ هزار سهمیه ۵ درصد میارم یا ن؟

خواهش 

رتبه ۳ هزار منظورت هست؟ با سهمیه ۵ درصد ؟

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

اره

با رتبه ۳ هزار در منطقه ۳ و با احتساب سهمیه ۵ درصدی ایثارگران (اگر منظور شما از “سهمیه ۵ درصد” همین باشد)، شانس خوبی برای قبولی در رشته‌های مختلف گروه علوم انسانی دارید. سهمیه ۵ درصدی ایثارگران به شما کمک می‌کند تا بتوانید در دانشگاه‌ها و رشته‌هایی که شاید با رتبه آزاد شانس کمتری داشتید، پذیرفته شوید.

به طور کلی، با رتبه ۳ هزار منطقه ۳ و سهمیه ۵ درصدی، انتظار می‌رود بتوانید در رشته‌های زیر در دانشگاه‌های خوب (دولتی و یا مراکز آموزش عالی معتبر) پذیرفته شوید:

رشته‌های مدیریتی: مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، مدیریت دولتی، مدیریت مالی، مدیریت امور بانکی، مدیریت جهانگردی و…

رشته‌های اقتصادی: اقتصاد نظری، اقتصاد صنعتی، اقتصاد کشاورزی، اقتصاد بازرگانی و…

رشته‌های حقوقی: حقوق

رشته‌های علوم اجتماعی: جامعه‌شناسی، مددکاری اجتماعی، مردم‌شناسی، مطالعات زنان و…

رشته‌های علوم سیاسی و روابط بین‌الملل

کتابداری و اطلاع‌رسانی

روانشناسی (ممکن است نیاز به رتبه کمی بهتر داشته باشد، اما با سهمیه قابل بررسی است)

علوم تربیتی (در گرایش‌های مختلف)