2777
2789
عنوان

کمک لازم دارم لطفا یه دقیقه وقتتون به من قرض بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 47 پست
تو نچسب بهش روال عادیت داشته باش بهش نشون بده که با اون یا بدون اون حالت خوبه اگه ببینه توجهی نمیکنی ...

دقیقا شوهرم همینه که میگی ...منم یه مدت با مشاور جلو رفتم اما الان دیگه نمیتونم ...باباش مثل خودش مغرور...وقتی پیش باباشه تمام تلاششو میکنه به چشم باباش بیاد اما با مادرش اینطوری نیست خیلی مادرشو نادیده میگیره ...منم آدم مهربونی هستم اهل غرور نیستم

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
این چه رابطه اییه😐😐 برید پیش مشاور خانواده تا کمکتون کنه یعنی چی که راه حل بدید سرد رفتار کنم چرا ...

گیر آدم مغرور و اشتباهی نیافتادی که بدونی هیچ مشاوری روشون جواب نمیده فقط باید ترکشون کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا خیلی خیلی معذرت میخوام فکر میکنم رو مخش راه میری کمی به حال خودش ول کنخواسته ات رو با لوندی ...

حرفهامو قبول داره اما میگه حوصله ندارم دست خودم نیست

دقیقا شوهرم همینه که میگی ...منم یه مدت با مشاور جلو رفتم اما الان دیگه نمیتونم ...باباش مثل خودش مغ ...

اره شوهر منم دقیقا همینه اولا خیلی اذیت میشدم دعوا راه مینداختم ولی فایده نداره باید توام غرور داشته باشی نچسبی بهش ازش تعریف و تشکر کن ✅️ منم کلی کتاب و فیلمای روانشاسی دیدم و خوندم تا فهمیدم به حرفم گوش بده مطمعن باش درست میشه

مغروره ؟

به شدت ...خودم توی مغرور کردنش نقش دارم ...از بس بالا بردمش هوا برش داشت ...کلا میدونه هر چی داره از من داره میدونه ازش سرتر بودم اما مغرور شده حتی برای من

گیر آدم مغرور و اشتباهی نیافتادی که بدونی هیچ مشاوری روشون جواب نمیده فقط باید ترکشون کنی

باید راه حلشو پیدا کنی 

من یکی از عزیزان خودم اونقدر مغروره که حد نداره و خانمش با محبت رام خودش کرده 

فقط داره نوکری میکنه براش

تا حالا مراجعه کردید؟

تا دلت بخواد ..یکی از مشاورا که خیلی معروف و حاذق بهم گفت خیلی خانم میفهمی هر چی بخوام بگم بلدی اما متاسفانه گیر بد آدمی افتادی 

باید راه حلشو پیدا کنی من یکی از عزیزان خودم اونقدر مغروره که حد نداره و خانمش با محبت رام خودش کرده ...

دیگرانم فکر میکنن رابطه ی من و همسرم هم همینه ..میگن شوهرش بدون اجازش آب نمیخوره..خداییش خیلی جاها خوبه اما خودم خیلی بهترم خیلی فداکارم خصوصا بعداز خیانتش خیلی خانمی کردم ..بعداز خیانتش یه مدت ترس از دست دادنم رو داشت خیلی دور و برم می‌چرخید..اما الان بازم عادی شده 

کل روز تنهام بعد الان گفت من احتمالا شام برنگردم با دوستام برم بیرون ..

منم گفتم بودن و نبودنت مگه فرقی داره ؟

فقط داری گوشی بازی میکنی .

خیلی بهش برخورد ..

اینجوری زندگی میدون جنگ میشه

گآهی باید جنگید ...گاهی باید یاد آور بشیم که منم هستم ..

یه مشاوری بهم گفت چرا به شوهرت اینهمه اطمینان دادی که در هر حالی توی زندگیش  هستی.

گفت گاهی جوری باش که نگران از دست دادنت باشه .