2777
2789

من و همسرم همدیگه رو دوست داریم اما همسرم یه عیبی که داره وقتی طرف براش ناز میکنه میره سمتش وقتی بهش محبت کنم عادی میشم براش توجه نمیکنه ...نیازهامو محل نمیده ..

منم تصمیم گرفتم سرد بشم یه مدت شاید به خودش بیاد ..

مدتیه که توی خونه فقط سرگرم گوشی بازی کردنه ..در حالی که من ۲۴ ساعته سرپام ..بچه ی کوچیک و خانه داری وقتی برام نزاشته..

وقتی هیچ کمکی نمیده یا حتی وقتی برام نمیزاره عصبی میشم ... هر وقت قهر میکنم بعدش سه روزی خوبه اما بازم روز از نو..

حالا چجوری سرد باشم ..راه حل بدین طولانی مدت بشه ..

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا همشون همینجورین بخوای بچسبی بهش ازت فرار میکنه. 

بعد مردا نیاز به فضا دارن هر ازگاهی دوست دارن تو حال خودشون باشن ذاتشون اینجوریه شوهر منم وقتی میاد خونه تو گوشی بخوام بگم بدتر میکنه تو کارای خونه ام اصلا کمکی نمیکنه گیر نده گیر بدی بدتر میکنه

قهر کردن که راه حل نیست! شما باید رو در رو باهاش جدی دو دقیقه وقتتو بهش بدی شاید مشکلی براش پیش اومده شاید تو مشکل هست تو باید کمکش کنی به جای قهر اگرم مشکلی نبود جدی بشین حرف بزن ببین چرا اینجوریه....

هیچ وقت نرو سمتشتوجه نکن دیگ همه جوره بهش هر کار ک میکردی تا حالا رو نکن

بیشتر از دو روز نمیتونم دووم بیارم ...

محیط خونه با من شاداب ..خودش میگه تو ساکت باشی خونه خرابه میشه ..از طرفی باید هوای بچه هامو داشته باشم ..نمیخوام اونا درگیر ما بشن ..دلم میخواد شبیه کسی بشم که انگاری حسی به همسرش نداره

تو نچسب بهش روال عادیت داشته باش بهش نشون بده که با اون یا بدون اون حالت خوبه اگه ببینه توجهی نمیکنی میاد سمتت مطمعن باش احتمالا شوهرت مغروره هرکی اخلاق خودش داره باید بدونی چجوری رفتار میکنی شوهرت بگیر تو چنگت از کارهای خوبی که برات انجام میده تعریف تشکر کن منم همین مشکل داشتم انقد فیلمای روانشناسی دیدم حالا فهمیدم چجور رفتار کنم

ببخشیدا خیلی خیلی معذرت میخوام فکر میکنم رو مخش راه میری کمی به حال خودش ول کنخواسته ات رو با لوندی ...

همین راه هارو رفتم ..اینا از بچگی یاد گرفتن هر کی بهشون محل نده دست نیافتنی...هر کس مهربونی کنه ازش سو استفاده میکنن ...خودش میدونه شرایط سختی دارم میدونه کمک لازم دارم و خستم ..شغل خودش هم سبک و پشت میز نشسته...اما تکونی نمیده به خودش

بیشتر از دو روز نمیتونم دووم بیارم ...محیط خونه با من شاداب ..خودش میگه تو ساکت باشی خونه خرابه میشه ...

خب دیگ اگه نمیتونی باید همینجوری ادامه بدی

باید ب شوهرت نشون بدی اگه اون سرد بشه توام سردی 

اگه خونه گرم میخاد خودشم باید باشه

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍