2777
2789
عنوان

برای بار دوم سرمو شکست دارم عوق میزنم از کنارش بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 7711 بازدید | 441 پست
خدا لعنت کنه این مردا رو .مامانش اخرین بار منو دیده قسم کشم کرده با کلی گریه و اشک ک ب من مادر رحم ک ...

نه فقط مردا با شکایت وزور دیگه شاید بترسن هرجور شده برو کلانتری نامه بگیر برای پزشکی قانونی دیه اتم بگیر ندارد بره زندان می‌خاست نزنه الان گرمی نمی‌فهمی فردا هزارتا مریضی پیدا می‌کنی مادرشوهرت میاد ازت پرستاری کنه آخه خیلی محترمانه برو شکایت کن

به دوستی خواهری یا آشنایی بگو اون زنگ بزنه پلیس گزارش خشونت خانگی رو بده

یه خاله دارم با خودش رفتم سرمو بخیه زدم همون خالم رفت مشاوره رایگان طلاق راهنمایی بگیره زنگ زد ب من گوشی منم دست این الاغ بود فهمید خالمو شست اونم دیگ زیاد اینور نمیاد خواهرم کوچیک . اشک دم مشکمه 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم برو پزشکی قانونی و نامه بگیر برو دفتر قضایی شکایت کن و مراحل رو برو دستی که یکی دوبار بلند میش ...

راست میگی بخدا قبول دارم این حرفتو . دلم ازش زده کیهان کلا از زندگیم گم بشه موندم چطوری ازش چیزی بگیرم 

خیلی تهدید می‌کنه و مراقبه . مامانم میگه خنگ نباش برای راحت شدن دست خالی از زندگی نرو همش هاج و واجم ...

وقتی میره سر کار برو پزشکی قانونی و جای ضرب و شتم رو نشون بده ثبت کنن بعدا پرونده رو به جریان بنداز 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

نه فقط مردا با شکایت وزور دیگه شاید بترسن هرجور شده برو کلانتری نامه بگیر برای پزشکی قانونی دیه اتم ...

همون مادر شوهرم زیر دست پدر این مردتیکه دنیا رو به خیر ندیده احمق باز همون طوری پسر خرشو بار آورده . راست میگی پشت همین درد و استرس کلی مریضی هست باید هر طوری هست شکایت کنم راست میگی 

بهترین کار رو کردی شک نکن حداقل دیگ جرات نمیکنه گهی بخوره ‌ . دلم میخواست یه پولی یه چیزی از خودم . ...

ن بایا قهر رفتم هیچی یه هیچی 

دنبالم نیومد اولش بعدشم اومد شام خورد گفت بریم بی هیچ حرفی 

نگاه کلا من خرجم ۵۰۰ شد من از تو ترسوتر بودم یهو ب خودم اومدم همه بلایی داره سرم میاره

به نظرم شما اصلا ترسو نیستی چند وقت باهاشی ؟

ن بایا قهر رفتم هیچی یه هیچی دنبالم نیومد اولش بعدشم اومد شام خورد گفت بریم بی هیچ حرفی

اینم همینطوری آشغالها میزنه بعدش میشینه می‌خنده اشغال روانی جالبه به من میگه روانی 

وقتی میره سر کار برو پزشکی قانونی و جای ضرب و شتم رو نشون بده ثبت کنن بعدا پرونده رو به جریان بنداز

دوست دارم بزنمش دوست دارم کبود بشه بخدا 

ماادرم خیلی آدم ضعیفی به طرف قلبشم مشکل داره می‌دونم و طبق تجربه هروقت ب خانوادم چیزی بگم ب بیمارستا ...

الان بفکر جدایی نباش چیزی می‌دونم میگم اون نمیاد طلاقت بده بیخود پول خرج می‌کنی برای طلاق الان فقط باید مدرک جمع کنی برای شکایت چون دست روت بلند کرده بعد که افتاد زندان میتونی برای طلاق اقدام کنی ازش تعهد میگیرن حق طلاقم میتونی ازش بگیری یعنی قشنگ اونجا می‌فهمه نباید دست رو ضعیف ترازخودش بلندکنه

اینم همینطوری آشغالها میزنه بعدش میشینه می‌خنده اشغال روانی جالبه به من میگه روانی

کاش خودتو به غش و ضعف میزدی میرفتی دکتر 

اونجا به بیمارستان میگفتی شاید کاری میکردن 

هرچند من یه بار به دکتره گفتم .گفتم اخی 😟

خودتو همون موقع میزدی به غش و ضعف ببرتت بیمارستانیا همین الان زنگ بزن پلیس

اصلا قش و ضعف نمی‌خواست سرم ک شکست بار اول حالت تهوع و سرگیجه بودم دکتر گفت خیلی خطرناکه بخیه نزنی . اون سری از شانسم خالم اومده بود چیزی بهم بده وضعیت من رو دید یا ن این حمال منو ول کرد رفت خونه ی داداشش منم خونی مرده رو زمین افتاده بودم خالم اومد نفرینش کرد منو بی هوش برد بیمارستان اینم از من بی پول تر بهش گفتن اگر میخوای بیمه حساب کنه و فلان باید بگی مشاجره نیست اینم گفته بود بعدم پشیمون بود هی میگفتم کاش پولشو ی طور جور میکردم شکایتش میکردیم منم ک با تا فرداش بیهوش بودم از سردرد

خیلی تهدید می‌کنه و مراقبه . مامانم میگه خنگ نباش برای راحت شدن دست خالی از زندگی نرو همش هاج و واجم ...

عزیزم جونت مهمتره یا دست خالی رفتن اصلا کی گفته بری بحرف مادرت گوش نکن تو شکایتتو بکن نزار براش عادی شه فردا تو خدایی نکرده طوریت سه میندازتت تو کوچه می‌ره یه زن دیگه میاره چرا ما زنا انقد خریم