2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره داشت مثلا شوخی می‌کرد برنامه باحال بشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مردمم مثل همون آدم تلاش کنند سختی بکشند پول به دست بیارن بیان پز بدن

مردمم با یه بیمار سرطانی که کارگردان معروف  بوده ازدواج کنند

بازیگر بشن

بعد که مشهور شدن شوهر پولدار پیدا کنن

وگرنه ایشون با تلاش پولدار نشده

به نظر منم بیشتر می خواست مصاحبش متفاوت و خاص باشه. بعدم کلا این برنامه جنبه طنز داره این بنده خدا هم انگار جوگیر شده بود

من حس نکردم میخو اد فخرفروشی کنه

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
زندگی خودتونو بچسبید ول کنید این سلبریتیارو اصلا نه اخبارشونو دنبال کنید نه افکارشونو

سوتفاهم نشه البته 

اینا سلبریتی نیستن 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
مردمم با یه بیمار سرطانی که کارگردان معروف بوده ازدواج کنندبازیگر بشنبعد که مشهور شدن شوهر پولدار پ ...

ی جوری دارین صحبت میکنین انگار لحظه به لحظه تو زندگیشون بودین این واسه اولین موضوع و دومین موضوع آدما هر کاری تاکید میکنم هرکاری ک کنن بازم ی سری حرف و سخن حکایت توش هست به خاطر همین گفتم در دهن مردم همیشه بازه و اینکه پولداره دلش میخواد دوست داره پز بده  من نه طرف دار این خانمم نه  زیاد فیلماشو میبینم  ولی خوب دلیل نیست ک حرف های الکی پشت سرش بزنم حرف ها دهن به دهن میشه ی کلاغ میشه چهل کلاغ هر یکی ی چیزی میگه خیلی از مردمم هستن ک واسه پولدار شدن کارای ناجور تر هم میکنن

به نظر منم بیشتر می خواست مصاحبش متفاوت و خاص باشه. بعدم کلا این برنامه جنبه طنز داره این بنده خدا ه ...

زنه گنده باید دیگه بفهمه چی بگه کی بگه کجا بگه 

شوخیشم قشنگ نیست 

با هر چیزی نباید شوخی کرد 

شوخی شوخی دل میشکنه 

شوخی شوخی طرف فکری میشه 

شوخی شوخی اشکاش میاد 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤