2777
2789
عنوان

برای بار دوم سرمو شکست دارم عوق میزنم از کنارش بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 7709 بازدید | 441 پست
خیلی شیر زنی بخدا دمت گرم ب شما میگن یه خانم با عرضه ‌ . من ک دست و پام گم کردم موندم جیب بی پول و د ...

نگاه کلا من خرجم ۵۰۰  شد من از تو ترسوتر بودم یهو ب خودم اومدم همه بلایی داره سرم میاره

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری چون منم تازه قهر رفتم و برگشتممیگم قهر رفتن بدترین راهه ولی نمیشه هیچ کاری هم نکنی

بهترین کار رو کردی شک نکن حداقل دیگ جرات نمیکنه گهی بخوره ‌ . دلم میخواست یه پولی یه چیزی از خودم . حلالش نمیکنم. حتی دو قرون تو جیبم نداشته درمونده شدم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
من خیلی وقتا جای صرباتش تا یک ماه درد میکنه ولی اصلا کبود نمیشه نمیتونم کاری کنم یعنی؟ ؟؟؟؟

من رفتم پزشک قانونی گفت باید آثارش باشه حتما کبودی زخمی چیزی

من رفتم پزشک قانونی گفت باید آثارش باشه حتما کبودی زخمی چیزی

مرسی 

متاسفانه پوستم اینجوریه 

حالا جدیدا یه مقدار کبود اینا میشه 

ولی یه بار خواستم برم پزشکی قانونی گفت اگه برام پرونده بشه از کار بیکارم میکنن 

خدا شاهده فقط به خاطر بچه هام که باباشون بی پول نشه نرفتم

گوشی مگه دستت نیست؟زنگ بزن پلیس

اخرین بار ک سرمو شکست داشتم زنگ میزدم گوشیمو ازم گرفت. این سری هم الان پنج روزی هست از اون جریان میگذره تازه گوشیمو بهم داده همش هم می‌ره میاد الدنگ . خیلی منو زیر نظر داره تا کسی زنگ میزنه سریع میاد تو اتاق نکبت 

منم شوهرم از تو بدتر تصمیم گرفتم این سری زد برم کلانتری نامه بگیری برای پزشکی قانونی اونجا معاینه می ...

خدا لعنت کنه این مردا رو .مامانش اخرین بار منو دیده قسم کشم کرده با کلی گریه و اشک ک ب من مادر رحم کن میخوای ازش جدا شو ولی شکایتش نکن . گفتم این اشغال اگر بزاره من راحت جدا میشم جونم آزاد بشه دیگ بقیش میسپارم ب خدا 

این عوضی هم می‌فهمه ک در رو قفل می‌کنه تند تند بهم میگه برو دوش بگیر خیلی حروم زادس

اصلا ب روش نیار که میخوای بری خیالش راحت کن که هیچ وقت شکایت نمیکنی بعد شکایت کن

دو تا بچه هم داری ازش؟😐😐😐

نه .حقیقتا دو بار بچم شد هر دو بار سقط شد ،،حسرت پشت حسرت . دیگ نمیارم شاید همون موقع هم مصلحت خدا بود 

اخرین بار ک سرمو شکست داشتم زنگ میزدم گوشیمو ازم گرفت. این سری هم الان پنج روزی هست از اون جریان میگ ...

به دوستی خواهری یا آشنایی بگو اون زنگ بزنه پلیس گزارش خشونت خانگی رو بده

چرا شکایت نمی کنی؟!!

خیلی تهدید می‌کنه و مراقبه . مامانم میگه خنگ نباش برای راحت شدن دست خالی از زندگی نرو همش هاج و واجم این ی چی میگه اون. ی چی میگه خودم حالم بده