2777
2789
عنوان

برای بار دوم سرمو شکست دارم عوق میزنم از کنارش بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 7712 بازدید | 441 پست
کاش خودتو به غش و ضعف میزدی میرفتی دکتر اونجا به بیمارستان میگفتی شاید کاری میکردن هرچند من یه بار ب ...

من ی بار ک تونستم برم همون بار اول بود ک تا صبح بی‌حال و بیهوش بودم اصن نمی‌تونستم حرف بزنم خیلی ازم خون رفته بود 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بفکر جدایی نباش چیزی می‌دونم میگم اون نمیاد طلاقت بده بیخود پول خرج می‌کنی برای طلاق الان فقط ب ...

راست میگی ؟ یعنی بهم الان برای طلاق کمک نمیشه نه! ؟ فقط پس باید برم پرونده سازی نه؟

شکایت کن خواهرانه میگم پاش ب دادگاه پاسگاه برسه حسابش دستت میاد

حمال می‌فهمه این مراحل قانونی. ک در رو قفل کرده مگ اینبار ک خاست کتک بزنه قبلش ی طور از کلیدها یدک بگیرم 

من خیلی وقتا جای صرباتش تا یک ماه درد میکنه ولی اصلا کبود نمیشه نمیتونم کاری کنم یعنی؟ ؟؟؟؟

شاید اگر همونجا دکتر معاینه کنه بسته به ظریف بینی چیزی بفهمه 

عزیزم جونت مهمتره یا دست خالی رفتن اصلا کی گفته بری بحرف مادرت گوش نکن تو شکایتتو بکن نزار براش عادی ...

والا راست میگی . مامانم همش فکرش اینه یه طور تلافی کنم نمیدونه من جون موندن دیگ ندارم و برسه ب تلافی چشاممو می‌بندم میگم خدا کنه این احمق غیب بشه 

مشخصات شوهرت بگوبلند یا چاقتا بگم چکار کنی اخلاقش بهتر بشه

گور پدرش دیگه نمی خامش اصلا درست نمیشه انقد وحشی که تو دعواها قصد جونمو میکنه ابجی هرکاری بگی کردم هرچی که فکر کنی از اینکه اینقدر عوضی و پشت فطرت باشه دست برنمیداره