2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفاشون بده 

مادر بزرگ منم اونجوری شده بود نزدیک یه ماه نشده خوب شد و به روال قبلیش برگشت 

سنشم ۹۳ بود فقط یکم بیشتر به حرکت وادار کنین نزارین زیاد بخوابه غذاهاشو خودش بخوره یواش یواش بهتر میشه

.

خانواده دوستم این مشکل براشون پیش اومدیه ماساژور کار بلد هر روز می‌آمد خونه شون اون از طب سنتییه فیز ...

اره مامانم هم به این شکل درمان شد الان خداراشکر میتونه راه بره  وحتی کجی دهنش هم درست شد  فقط کمی انگشتای دست راستش جمع شدن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

خواهر من پنجاه سالگی سکته کردن پارسال همین موقع .با فیزیو تراپی و طب سوزنی بهتر  میشن ولی طول می‌کشه ومراقبت میخواد .اگر مشهد میتونید بیاین از دکتر عباس نوریان وقت بگیرید .بسیار عالی هستند 

مادرم تمام سعیشو ومیکرد که خودش کارای شخصیش وانجام بده کلی اذیت شد یادمه وقتی تنها بود خودشو کشون کشون رو زمین میرسوند به جایی که میخواست

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد