2777
2789

عزیزم انشالله هرچه زود پدرتون شفا پیدا کنه پدرمنم ۱۴سال پیش ی سکته خفیف مغزی کرد کالا از این رو ب اون روشد دیگه هم خوب نشد حافظه شو از دست داد ولی خدارو شکر برگشت اما خوب به همه دعوا داره حرف حرف خوشه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفاشون بده مادر بزرگ منم اونجوری شده بود نزدیک یه ماه نشده خوب شد و به روال قبلیش برگشت سنشم ۹۳ ...

واقعا تو یه ماه!خیلی عالی بوده،بابای من یه ماه تازه شده میتونم بگم از منگ بودن و بی قراریش خوب شده،و تعادلش بهتره که یه طرفش فلجه و باز نیاز به کمک داره،دستشوییش هم بی اختیاره

عزیزم انشالله هرچه زود پدرتون شفا پیدا کنه پدرمنم ۱۴سال پیش ی سکته خفیف مغزی کرد کالا از این رو ب او ...

بابای شما قسمت احساسی تحت تاثیر گذاشته ،بابای من خیلی مظلوم سده،ولی یه طرفش فلج شده و دستشویی هم بی اختیاری اوایل حتی حرف زدن و غذا خوردنش مشکل داشت الان‌خوب شده

خواهر من پنجاه سالگی سکته کردن پارسال همین موقع .با فیزیو تراپی و طب سوزنی بهتر میشن ولی طول می‌کشه ...

تبریز هستم،چند ماه کشید خواهرتون بهبود پیدا کنن؟اونم یه طرفش فلج شده بود بی اختیاری داشتند؟چه علایمی داشتند و چقدر طول کشید ؟

تبریز هستم،چند ماه کشید خواهرتون بهبود پیدا کنن؟اونم یه طرفش فلج شده بود بی اختیاری داشتند؟چه علایمی ...

یک سال گذشته وکمی بهتر شدند .تا چند هفته اول که اصلا صحبت هم نمی‌توانستند .خیلی خیلی سخت وحشتناک بود بعد از یک ماه حرف زدنشون کم کم شروع شد .سمت راست بدنش فلج شده بود با شروع فیر یو تراپی و درمان و دارو البته با کمک دکتر نوریان که خیلی عالی هستندکم کم شروع به حرکت کردند ولی هنوز طول می‌کشه تا مثل اول بشن ....صبر داشته باشید به مرور بهتر میشن انشا الله  

بابای شما قسمت احساسی تحت تاثیر گذاشته ،بابای من خیلی مظلوم سده،ولی یه طرفش فلج شده و دستشویی هم بی ...

انشالله ک هرچه زود تر شفا پیدا میکنه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
یک سال گذشته وکمی بهتر شدند .تا چند هفته اول که اصلا صحبت هم نمی‌توانستند .خیلی خیلی سخت وحشتناک بود ...

بابای من لی اختیاری دستشویی هم پیدا کردند،ولی حرف میزنن و غذا می‌تونه بخوره از همون اول ولی خب طرف راستش فلج شده،و اوایل سکته اختیار دستشویی رو داشت ولی الان دیگه ندتره