2777
2789
دکتر ک میرم چکاب مشکلی نیست ولی همسرم اصلا همراهی نمیکنه و دکتر نمیاد

عزیزم هم شما و هم استارتر یه گیاه میگم بخورید شاید شد، البته اگر مشکل اساسی ندارید،

تا حالا چهار نفر گفتم اوکی شدن‌.

گیاه افنان یا فراسیون،(هر دو یکین ها) از عطاری بگیری، دقیقا مثل چای سبز دم کنید(توی گوگل سرچ کنید)، از آخرین روز پریودتون تا اولین روز تخمک گذاری(با کیت تخمک گذاری چک کنید) روزی یک استکان استفاده کنید. فقط اینکه خیییلی تلخه با نبات زیاد بخورید، یا خیلی رقیق درستش کنید روزی دو سه بار بخورید. تخمک گذاری شروع شد دیگه نخورید، 

سردی رحم رو از بین میبره و کیست رو هم همینطور، تخمدونا رو هم بشدت تقویت میکنه.

شما که کلی راهها رفتید اینم برید، شاید شد.

آرزو میکنم سال دیگه این موقع با صدای نی نی از خواب شیرین بیدار شین😊🤗

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳تا خواهر میشناسم با دخترعموشون سالهاس ازدواج کردن و بچه دار نشدن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

برای آقایون هم خوبه؟

اینو نمیدونم عزیزم، من خودم دوماه باردار نشدم و کیست های ریز هم داشتم. دکتر دارو داد و گفت دوماه بعد بیا ولی من یماه بعد رفتم گفت کیست نداری اصلا چکار کردی انقدر زود رفتن. چند روزی بعدشم باردار شدم. خواهر شوهرامم دوتاش خوردن و باردار شدن بعد از سه سال، برای چند نفر هم ازم پرسیدن دوباره. 

همسرتون اگر مشکل اسپرم نداشته باشه اوکیه نیاز نداره، چون بعضی اقایون کلا اسپرم ندارن. ولی سردی و گرمی رو نمیدونم که روی اونام تاثیر داره یا نه. یه یرچ گوگل بزن اکه چیز بدی ننوشته دو سه بار بده بخوره

مشکل اسپرم داره شکل سالم و حرکتشون مشکل داره

اوه این خیلی تخصصیه، ولی حالا بهش بده،  یه دمنوشه دیگه، چند روز قبل از رابطه بده ببین چی میشه، 

دکتر رفته که تحت نظر باشه؟ الان همه چی پیشرفت کرده ها. 

چقدر دنیای عجیبیه، تا بچه نداری دنبالشی وقتیم میاد آرزو داری یروز تو حال خودت باشی ولی نمذارن. 

بنظرم سخت نگیر، اگر نشدین یکی بردارین، من دوتا پسر دارم اگه همیرم راضی میشد یه دختر برمیداشتم ولی راضی نمیشه، 

انشالله به خواسته دلت برسی عزیزم. از ته دلم برات دعا میکنم

بله 

الان بعد ۴۰سال زندگی مشترک بدون بچه خانمه سرطان بد خیم گرفته متاسفانه و اصلا حالش خوب نیست 

یک کیلو شاید بیشتر طلا داشته خانواده خانمه هر سری ک میان بهش سر میزنن چند تیکه طلا ازش میبرن(میدزدن)

الان نصف طلاهاش نیست