2777
2789
فقط با محبت و با لبخند برخورد کنید. یادمه برای مادر بزرگم اوردیم به دو طرف تحت میله وصل کردن و بالای ...

برای بابا تخت بیمارستان برقی خریدیم،خیلی حواسمون بهش هست،

مادر بزرگتون الان در قید حیاتن؟از شما هم ممنونم

بابام خیلی همکاری می‌کنه ،خیلی جزیی نوک انگشت پاشو‌حرکت میده با ساق دستش ولی بعضا بابام منگ میشه یا اینکه میخواد خودشو از تخت پایین بیاره،گاها هم چیزهایی میگه یا میگه میرم فلان جا یا فلان کار کنم مادر بزرگ شما هم میکرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بابا تخت بیمارستان برقی خریدیم،خیلی حواسمون بهش هست،مادر بزرگتون الان در قید حیاتن؟از شما هم مم ...

خب خوبه.. خواهش میکنم.. نه متاسفانه ۵سالی میشه فوت کردن. این سکته شون برای ۱۵سال پیش بود 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یادتونه چند ماه کشید مادر بزرگتون خوب شد؟

بلافاصله خوب شد. چون پیگیر بودیم هم تغذیه هم فیزیوتراپ. هر چقدر بیشتر باهاش کار کنید چه عملی چه کلامی زودتر خوب میشه.. خواهشا فضای خونه افسرده  و تاریک نباشه. اخبار تی وی رو هم اصلا نزارید نکاه کنه فقط سریال ها و فیلمهای شاد و طنز 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خدا رحمت کنه ،خدا مامانو و باباتو حفظ کنه،قدر سلامتی خودتون و عزیزانمون رو بدونین🥺

ممنون عزیزم ـخدا پدر و مادرت رو برات حفظ کنه. اره واقعا سلامتی واقعا ارزشمنده 

بلافاصله خوب شد. چون پیگیر بودیم هم تغذیه هم فیزیوتراپ. هر چقدر بیشتر باهاش کار کنید چه عملی چه کلام ...

بابای من خیلی لخته ی کوچیک هست تو مغزش ،خفیفه،الان سه هفتس،میشه‌گفت حالش خیلی بهتر شده ولی از نظر حرکت نه،طرف راستش اولا شل بود،ولب الان ورزش دادیم خیلی بهتر شده،ممنونم بابت دلگرمیت،انشالله بابای منم خوب بشه،واثعا جز خوب شدن بابا چیزی نمیخوام

یکی از فامیلای دور ما بود نمیدونم دقیقا چه سکته ای کرده بود اما یادمه فلج شده بود کلا تو رختخواب بود پوشکش میکردم الان کاملا خوب شده سه طبقه رو میره بالا واقعا برام سواله اون چجوری خوب شد آخه فلج شده بود کلا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بابای من خیلی لخته ی کوچیک هست تو مغزش ،خفیفه،الان سه هفتس،میشه‌گفت حالش خیلی بهتر شده ولی از نظر حر ...

خب خداروشکر. داروهاشم سر وقت بدید که لخته کامل از بین بره ـ. دستگاه قند و فشار خونم حتما بگیرید ـمادذ بزرگ من اول صلح واقعا بی اعصاب و بد قلق بود به خاطر سکته ش ـفقط باید صبور بود و مدارا کرد. یه زملنی ما بچه یودیم اونا مدارا کردن ـحالا اونا شدن بچه های ما 

تغذیه چیا میدادین؟بابای من زیاد غذا نمیخوره ،بیشتر با اصرار میخوره

زیاد یادم نمیاد. ولی خب نباید چیزای چرب و چیل و شیرین بدی. گوشت بلدرچین خوبه. یه لیست از پرهیزات یاید بیمارستان داده باشه بهتون 

عزیزم خوب شدنشون غیر ممکن نیست ولی زحمت هم داره 

مادرشوهر من آبان ماه سکته کردن و انقدر رو تخت بودن ک مشکلات دیگه پیدا کردن و الان ی ماهه فوت شدن

البته بخاطر سکته فوت نکردن 

بخاطر سرماخوردگی و عفونت ریه فوت شدن 

دکتر هم گفت با فیزیوتراپی و ورزش باید زود بلند شه وگرنه بدنش و عضلاتش تحلیل میره ک رفت 😢